Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Cea mai frumoasă plajă din România. Culoarea turcoaz a mării atrage tot mai mulți turiști la Tuzla

Tuzla este una dintre cele mai căutate plaje de către turiști. Aici nisipul este fin și apa mării are o culoare superbă, turcoaz.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Raluca Sevastru, reporter: Aici totul este aparte: de la atmosferă, peisaj, nisip, până la libertatea pe care o oferă zona. În plus, în această perioadă, marea ne întâmpină cu o culoare deosebită, verde turcoaz, specifică mai degrabă insulelor exotice. Frumusețea locului întrece orice stațiune celebră. În ciuda faptului că nu a fost declarată oficial o destinație turistică, în Tuzla ajung turiști în fiecare sezon. Este extrem de căutată de cei care vor să stea departe de agitația din stațiuni.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Puțin știu, însă, că plaja sălbatică Tuzla a fost desemnată ca fiind cea mai curată de pe litoral.

Anul acesta pe plajă au apărut și șezlonguri cu umbrele pentru cei care nu doresc să stea direct pe nisip. Acestea pot fi închiriate cu 50 de lei de persoană. Dacă alegeți să veniți aici, trebuie să știți că nu aveți voie să campați cu cortul pe plajă și nici să parcați rulotele sau mașinile aproape de nisip.

Cine încalcă această regulă riscă o amendă de până la 4000 de lei.

sursa foto: Facebook 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI