Frumusetea plajei Tuzla este, totodata, binecuvantare si ghinion. Intinderea de nisip alb, ce se impleteste cu turcoazul marii i-a fermecat pe turisti an de an.

Cei care au fost aici in sezoanele trecute le-au recomandat si prietenilor escapada intre plaja si verdeata. Si asa, prin viu grai, Tuzla a devenit o plaja la fel de aglomerata ca Mamaia.

Cei mai multi turisti de aici sunt bucuresteni, dornici sa scape dintre betoanele incinse ale Capitalei.

Astazi, cand au ajuns, au constatat ca micul colt de rai s-a umplut de terase si magazine unde se inchiriaza inclusiv sezlonguri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Lecturi de vara, perfecte pentru a fi citite in vacanta!

In ciuda aerului comercial, plaja si-a pastrat frumusetea de odinioara. Localnicii din apropiere inca vin aici sa se relaxeze.

Cu adevarat pustie si surprinzatoare e insa plaja de la 23 August. Aflata la aproape 40 de kilometri de orasul Constanta, fasia de nisip ce si-a facut loc intre deal si mare ramane neatinsa de om.

Putini sunt turistii care au rabdare sa ajunga pana aici.

DANIEL SAVOPOL, reporter Stirile Kanal D: Drumul care duce catre plaja salbatica de la 23 August este lung si mult mai greu de gasit iar asta e o binecuvantare, pentru ca in acest loc ne rupem cu adevarat de lume si putem savura doar muzica valurilor

Daca ajungeti pe aceasta plaja, trebuie sa fiti pregatiti. In zona nu exista magazine si nici restaurante.

Citeste si: VIDEO| Prânz pe plajele sălbatice


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si