Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Celine Dion, interviu emoționant. Artista a vorbit deschis despre suferința prin care trece. ,,Trebuie să învăț să trăiesc cu boală și să nu mă mai pun la îndoială''

Celine Dion a revenit în atenția fanilor săi, vorbind deschis despre suferința prin care trece.

Redactia Stirile Kanal D,

Celine Dion, interviu emoționant [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Celine Dion a revenit în atenția fanilor și a acordat primul interviu de când a dezvăluit că suferă de o boală extrem de rară. Artista a vorbit deschis despre suferința prin care trece. Cu toate acestea, nu și-a pierdut speranța că va ajunge, din nou, pe scenă, a transmis Cristina Dorobanțu.

Celine Dion, interviu emoționant

Sunt imaginile surprinse în unul dintre ultimele concerte susținute de Celine Dion. Artista care suferă de o boală neurologică rară, care îi afectează mușchii, dar și abilitatea de a cânta, a fost nevoită să își anuleze anul trecut spectacolele din turneul mondial.

La un an de când a dezvăluit că suferă de sindromul persoanei rigide, Celine Dion a acordat primul interviu în care a vorbit deschis despre boală.

Diva în vârstă de 55 de ani a declarat pentru revista Vogue că lucrează intens pentru a putea duce o viață normală.

"Cinci zile pe săptămână fac terapie sportivă, fizică și vocală. Lucrez să-mi antrenez degetele de la picioare și de la mâini, genunchii, gleznele, dar și vocea și cântatul. Trebuie să învăț să trăiesc cu boală și să nu mă mai pun la îndoială. La început mă întrebam: De ce eu? Viața nu-ți dă răspunsuri.

Trebuie doar să o trăiești!", a spus Celine Dion.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: ”Este greu să trăiești de pe o zi pe alta”. Care este starea de sănătate a lui Céline Dion, după diagnosticul dur

În luna februarie a acestui an, Celine Dion a pășit pentru prima dată în fața publiclui, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Grammy.

,,A fost extrem de stresant, dar în același timp, o mare onoare.

Acea magie, acel entuziasm. A fost un efort mare pentru mine, dar fiul meu, Reneé Charles, a venit și mi-a acordat sprijinul lui'', a spus Celine Dion.

Cântăreața va lansa în luna iunie un documentar în care va vorbi în detaliu despre boală de care suferă și simplomele sale.

,,Aceste spasme pe care le am, afectează toate aspectele din viața mea de zi cu zi. Uneori îmi provoacă dificultăți atunci când merg. Am speranță că sunt pe drumul spre recuperare'' , a spus Celine Dion.

Documenatarul va fi lansat pe 25 iunie pe o platforma de streaming și va fi disponibil în peste 200 de țări

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI