Petrecerea transmisa live pe o retea de socializare a inceput cu ironizarea sarbatorilor pascale. Cei peste 100 de participanti, printre care si foarte multi copii, asculta in difuzoare slujba dedicata invierii Domnului, pe o ulita din comuna Munteni, judetul Galati. In filmare se vede cum acestia se plimba in jurul unui foc imens din care isi aprind lumanari. Oamenii nu doar ca batjocoresc sarbatoarea, dar sfideaza si regulile impuse de autoritati prin ordonanţele militare.

Nici vorba de distanta sociala.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

După ce s-au plictisit de slujbă, petrecaretii au dat drumul muzicii de petrecere, care a rasunat in toata comuna.
 
Distractia inconstienta si sfidatoare a durat in jur de o ora, pana la sosirea echipajelor de politie, cand oamenii s-au dispersat si fiecare a fugit la casa lui.

Dupa ce au vizionat imaginile cu petrecerea din strada, oamenii legii au reusit sa-i identifice pe 20 dintre participanti, care au fost amendati cu cate 20 de mii de lei fiecare pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr.3.

Incendiul a fost stins de pompieri, iar polițiștii continuă verificările pentru identificarea și sancționarea tuturor celor care au participat la această adunare.

VIDEO | Chef pe stradă în plină pandemie
VIDEO | Chef pe stradă în plină pandemie

Citeste si: Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus

Citeste si: Nelu Tătaru: Urmează vârful epidemiei de coronavirus

Citeste si: Ce pățești dacă porți prea mult mască de protecție? Primele efecte secundare care apar


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si