Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Cherecheș a lăsat polițiștii cu ochii-n soare. Mai mulți polițiști au fost demiși

Șeful Poliției de Frontieră și șeful IPJ Maramureș au fost demiși după ce Cătălin Cherecheș a fugit din țară.

Redactia Stirile Kanal D,

Cherecheș a lăsat polițiștii cu ochii-n soare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cad capete din poliție în urma dispariției lui Cătălin Cherecheș, primarul condamnat la 5 ani de închisoare. Șeful Poliției de Frontieră și șeful IPJ Maramureș au fost schimbați. În plus, Ministrul de Interne a ordonat și alte controale. Colega mea, Silvia Cseh, este în direct, a transmis Cristian Sabbagh.

Cherecheș a lăsat polițiștii cu ochii-n soare

Bun găsit!

Corpul de control al Ministerului de Interne continuă cercetările în județele Maramureș și Satu Mare, așadar este posibil să apară și alte demiteri.

Vineri dimineață, Cătălin Cherecheș a plecat cu mașina secretarei, dar condusă de un taximetrist, de la Baia Mare la Satu Mare. Acolo a coborât și a urcat într-un taxi la bordul căruia a și trecut granița, spre Ungaria, prezentând actul de identitate al unei rude.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Fuga lui Cătălin Cherecheș, scenariu de film. Edilul din Baia Mare este căutat la nivel european

Mama primarului a plecat cu 8 zile înainte de pronunțare în Germania. Cu o zi înainte de condamnarea fiului, ar fi mers în Italia. Acolo ar fi plecat și Tabita Chereches, soția primarului. Aceasta este cercetată în libertate pentru complicitate la dare de mită, dar nu are restricții impuse.

În schimb, părinții ei, socrii lui Cătălin Cherecheș, sunt în arest pentru că ar fi încercat să dea mită pentru o soluție mai blândă în dosarul ginerelui.

Edilul s-a distanțat de ei în mod public și le-a transmis că trebuie să plătească dacă sunt vinovați, a transmis Silvia Cseh.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI