Cinci copii din statul american Connecticut, cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani, au fost uciși într-un accident cumplit care a avut loc duminică pe o autostradă din New York, potrivit  Daily Mail.

Citește și: Criminala cu față de Barbie, închisă pe viață. Ce a făcut după ce și-a ucis iubitul pentru că a vrut să se despartă de ea

Poliția crede că vehiculul de teren era condus de un băiat de 16 ani când a virat imprudent de pe o stradă din Scarsdale, New York, a lovit un copac și SUV-ul a luat foc.

Cinci copii au murit după ce SUV-ul a luat foc

[Sursa foto: Scarsdale Inquirer]

Un copil de 9 ani a supraviețuit ca prin minune 

Un băiețel de 9 ani, a șasea persoană aflată în mașina Nissan Rogue, a fost singurul supraviețuitor, potrivit unui comunicat furnizat de purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din Westchester County.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bărbat de 34 de ani. A murit prins sub un elevator, la o fabrică de paleți din Corbu

Copilul de 9 ani „aparent se afla în zona hatchback/cargo din spate și a scăpat prin spatele mașinii”, potrivit declarației făcute de polițiști.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Băiatul a fost dus la spital cu răni care nu-i puneau viața în pericol.

Locul accidentului, un morman de cenușă

[Sursa foto: ABC 7 Chicago]

Toți cei cinci copii făceau parte din aceeași familie

Printre cei cinci care au fost uciși se află patru băieți și o fetiță. Identitatea lor nu a fost încă dezvăluită. Poliția a spus că toți copiii erau din Connecticut.

Matt Conway, superintendentul școlilor din Derby, Connecticut, a declarat că victimele accidentului fac parte din aceeași familie care s-a mutat recent în comunitatea New Haven County din New York. 

Oficialul din Connecticut a mai spus că l-a contactat duminică pe tatăl copiilor și i-a oferit sprijinul disponibil al comunității pentru el și familia lui.

El plănuia să vorbească din nou cu tatăl îndoliat în cursul zilei de luni.

Locul accidentului cumplit

[Sursa foto: Scarsdale Inquirer]

"Este un lucru de neimaginat. Să trebuiască să îți îngropi cinci dintre copiii tăi este un lucru foarte dificil pentru oricine. E cumplit și să pierzi un copil, darămite cinci, e îngrozitor", a mai spus Conway.

Poliția a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei locale 12:20 și sunt cercetate condițiile în care s-a produs. Derby se află la aproximativ 80 km nord de Scarsdale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si