Oamenii legii ajunși la locul incidentului au întocmit dosar de cercetare penală pentru n erespectarea și neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă și ucidere din culpă. 

Bărbatul a murit prins sub utilaj

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul în vârstă de 34 de ani ar fi intrat sub un elevator și ar fi fost prins între acesta și mai mulți paleți.

Accidentul de muncă i-a fost fatal și bărbatul s-a stins din viață, potrivit observatornews.ro.

Aceștia au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea și neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă și ucidere din culpă.

Citește și: Șofer de 19 ani rănit grav după un accident în Brașov: Tânărul a intrat cu mașina într-un gard de beton

„La data de 19 martie a.c., în jurul orei 03.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că, în interiorul unei fabrici din comuna Corbu, un bărbat, de 34 de ani, a fost prins într-un utilaj.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că persoana în cauză ar fi intrat sub un elevator și ar fi fost prinsă între acesta și mai mulți paleți.


În urma accidentului de muncă, bărbatul a decedat.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea și neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă și ucidere din culpă”, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Caz revoltător în Iași! O fetiță de numai 4 luni a murit la două zile după ce a făcut febră. Primele rezultate ale necropsiei copilului

Incident șocant la Iași, acolo unde un bebeluș s-a stins după ce a făcut febră. Tatăl micuței decedate a făcut o plângere la Poliție, iar oamenii legii au deschis o anchetă.

Anchetă  într-o comună din Iași, după ce o fetiță în vârstă de numai 4 luni a murit la scurt timp după ce a fost consultată de un medic.

Copilul era răcit și avea febră de 38 de grade, iar după ce a primit tratament la urgențe, la spitalul din Târgu Frumos, temperatura fetiței a început să scadă.

Citește și: Accident rutier în Ploiești. O mamă și fiică au fost lovite în plin pe trecerea de pietoni

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Întâmplarea face că, la nici 2 zile de la consult, fetița a murit acasă. În acest sens, tatăl copilei a depus o plângere la Poliție și a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cum a decurs incidentul șocant

Pentru ca starea fetiței să se îmbunătățească, aceasta a fost consultată, i s-a pus o perfuzie, iar după ce temperatura corpului său a revenit la normal, ea a fost externată împreună cu mama sa.

Apoi, fetița a primit un tratament la domiciliu. 

Șocant este că la nici 2 zile, bebelușul  a decedat.

Citește și: FOTO: Accident dramatic în Satu Mare! Doi tineri au fost la un pas de moarte după ce s-au răsturnat cu mașina

„Trebuia să îmi trimită copilul la Iași să se facă bine, dacă o trimitea la Iași fetița mea era sănătoasă și acum era cu mine. Eu nu pot să trăiesc cu povara asta, că fetița mea nu mai trăiește", spune Daniel Stângaciu, tatăl bebelușului.

Tatăl micuței a depus plângere la Poliție

Tatăl fetiței de 4 luni a depus o plângere la Poliție, iar anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Polițiștii vor face cercetări și pentru act sexual cu un minor, deoarece mama copilei are 14 ani.

Nu doar oamenii legii au pornit o anchetă, ci și reprezentanții Spitalului Sfântul Spiridon, de care aparține compartimentul de primire urgențe de la Târgu Frumos.

Citește și: Incredibil ce gest au făcut membri unui echipaj italian de ambulanță pentru o româncă! Au condus 3.600 km ca să o aducă din România

Primele rezultate ale necropsiei copilului

În realitate, mama fetiței ar fi refuzat să fie transferată la Iași și ar fi ales să revină a doua zi la consult. Cu toate acestea, recomandările și refuzul mamei nu sunt consemnate în fișa pacientei.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

„A fost tratament în urgențe, a fost reevaluat după tratament. Temperatura era de 36,5 grade, conștientă, cooperantă cu evoluție favorabila care nu afecta funcțiile vitale și nu impunea transferul într-o clinica din Iași în acel moment. 

Totuși, mamei i s-au oferit două variante, transfer cu ambulanța către spitalul Sf. Maria sau consult pediatric a doua zi în ambulatoriu, la Târgu Frumos. Mama a optat pentru a doua variantă", a declarat Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt Spitalul Sfântul Spiridon Iași, potrivit   stirileprotv.ro

Citește și: Tragediile se țin lanț. Un pompier din Turda a fost găsit spânzurat în casă. Care era temerea bărbatului

Primele rezultate ale necropsiei copilei au arătat că fetița a murit din cauza unei insuficiențe respiratorii.

Citește și: Informații halucinante ies la iveală, în cazul uciderii copilei de 12 ani din Germania. Ce făceau criminalele fetei la o zi după fapta oribilă?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si