Acolo a dat peste femeia de 55 de ani, o pictorita cunoscuta, pe care a ucis-o cu salbaticie. Pana sa fie capturat, politistii au audiat peste 10 mii de persoane si au recoltat probe ADN de la 3 mii de barbati.

Cristian Sabou este romanul care vreme de sase ani a reusit sa ascunde o crima oribila, ce a socat o lume intreaga.

Avea 21 de ani cand a ucis-o cu sange rece pe artista britanica Valerie Graves.

Individul este din Dej- judetul Cluj- a fost prins abia acum si saltat din casa de luptatori ai trupelor speciale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In decembrie 2013- victima lui- Valerie Graves- o pictorita respectata in oraselul Bosham din Marea Britanie- a fost gasita fara suflare in baie unei vile de care avea grija. Femeia era plina de rani la cap si la fata.

Individul intrase peste ea cu gandul sa jefuiasca impunatoarea locuinta. Ulterior, politistii au dat de arma crimei- un ciocan. Cazul a starnit o ancheta de amploare.

In 2014, a fost arestat un suspect, dar- in lipsa de probe- a fost eliberat. Pana sa ajunga la asasin, politistii britanici au facut 10.000 de audieri. S-a pus la bataie si o recompensa uriasa pentru capturarea asasinului: 100.000 de lire sterline.

In premiera, anchetatorii au luat probe ADN de la absolut toti barbatii de peste 17 ani care au trait sau au trecut prin oraselul britanic.

In urma testelor minutioase de laborator, profilul genetic al ucigasului s-a potrivit cu cel al romanului. Initial, cand s-a vazut incoltit, a negat totul. Pana la urma, insa, a recunoscut crima.

Individul a fost audiat de procurorii clujeni si va fi extradat in Marea Britanie unde va fi judecat pentru omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si