Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Clipe de coșmar lângă o școală din Sighetu Marmației. Trei persoane au fost rănite grav în timp ce traversau strada

Momente de groază în apropierea unei școli din Sighetu Marmației. Trei persoane au fost grav accidentate când traversau strada regulamentar pe trecerea de pietoni.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE: Conducătoarea auto a fost testată pentru alcool, iar rezultatul a fost zero. De asemenea, acesteia i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

Victimele accidentului sunt o fetiță în vârstă de 10 ani, bunica și mătușa fetei. Din nefericire micuța a rămas prinsă sub mașină. Potrivit autorităților, echipajele medicale au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Copila a fost preluată cu elicopterul SMURD

Micuța a fost resuscitată și intubată după ce a fost scoasă de sub mașină, iar în acest moment este preluată de elicopterul SMURD trimis de la Jibou pentru a fi dusă la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Bunica și mătușa copilei au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Șoferul urmează să fie testat de polițiști. Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI