Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Codul portocaliu de inundații a adus parcă Apocalipsa în România

Prapad în comuna Rucar din Arges, unde codul portocaliu de inundatii a adus parca Apocalipsa.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

O femeie a fost luata pe sus de viiturile care i-au marutat casa si a suferit fracturi la picioare. O copila de 12 ani a trecut si ea prin clipe de groaza cand apele furioase au smuls-o din fata casei. Imaginile dezastrului sunt infioaratoare. Oamenii isi amintesc si acum cum muntele s-a pravalit parca peste ei in noapte.

Cu glasul tremurand aceasta femeie retraieste cosmarul venit de pe munte. A vazut moartea cu ochii in cele 20 de minute de iad cand viitura a lovit cu forta localitatea Rucar.

Intre bolovanii adusi de pe munte si copacii pusi la pamant ca de apocalipsa, oamenii se uita neputinciosi la dezastru.

Aceasta bunica era cu nepoata in casa ingropata acum intre pietre si trunchiuri de copaci. A vazut cu viitura vine cu forta la vale.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Sunt marturii la auzul carora ti se taie rasuflarea.

Oamenii afectati de viitura au ramas acum pe strazi. Autoritatile nu le-au oferit cazare ori un alt fel de ajutor, asa ca au apelat la mila vecinilor si la mila...lui Dumnezeu, caruia ii miltumesc ca au scapat cu viata.

Citeste si: Mama lui Mircea Badea, atac la Ion Caramitru: ”Merită să te pozezi cu paiața oxigenată!”

Citeste si: Omul de încredere al lui Gigi Becali ridică 12 blocuri pe malul unui lac! Vezi cum arată proiectul imobiliar al lui Teia Sponte!

Citeste si: Şoferul maşinii cu numere anti PSD e dezamăgit de politicienii pe care i-a susţinut: "Vă băteaţi cu pumnii în piept că o să încercaţi să schimbaţi Guvernul"

Peste tot e dezastru! Masini ingropate in nori si resturi aduse de pe munte, bolovani, ziduri transformate in moloz de forta apei.

Cativa metri mai incolo, alte vorbe ce iti raman infipte in inima precum pietrele azvarlite de sus de pe munte.

Localnica vorbeste cu sufletul strins despre vecina ei care a fost luata pe sus de viitura care i-a maturat casa. Femeia a suferit fracturi la picioare si este acum la spital..( avem poze) Si o fetita de 12 ani a trecut prin clipe de groaza dupa ce apele furioase au smus-o din fata casei.

Torentele au venit cu vuiet ca de cutremur. Au zguduit casele si au sapat gropi de 3 metri.

Oamenii asteapta acum sa se usuce pamantul si sa vada cum ii pot ajuta autoritatile. Doar cei cu asigurari au sanse sa mai refaca ceva din viata cladira cu truda si luata intr-o jumatate de ora de ape.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI