Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Colecție total diferită pentru Mihai Albu, cu ajutorul fetiței

Mihai Albu realiza pantofi unicat de o eleganța deosebită, dar acum a lansat o nouă colecție total diferită. Cine credeti că l-a ajutat? Fetita lui, Mikaela.

Iulian Ciurea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Obisnuit sa creeze pantofi unicat pentru evenimente speciale, Mihai Albu s-a vazut pus in fata unei realitati greu de gestionat si anume lipsa acelor petreceri exclusiviste unde incaltamintea realizata de el putea fi purtata.

Pana la urma s-a reinventat si s-a adaptat noii situatii impuse de pandemie.

„Fiecare dintre noi s-a reinventat cu o linie mai normală mai casual, de toată ziua. M-am adapatat nu este ce mi-am dorit eu pt că mie îmi place să creez o încălțăminte la comandă, personalizată care să o reprezinte pe puratatoare, să-i reprezinte personalitataea. Am ajuns să am o linie de balerini, eu nu am suferit balerinii”, spune Mihai Albu.

 

În atelierul designerului mai găsesti câteva modele de pantofi creați pentru defilările de modă, dar și noile colecții de saboți...

Nu s-ar fi gândit nicioadata că va ajunge să creeze colecții de pantofi comozi, de zi cu zi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Am căutat să se numeasca altfel și gândindu-mă am ajuns la concluzia ca că cel mai reprezentativ pentru mine și fiind altă linie este să poarte numele fetiței mele”, spune designerul.

Și cum moda se adaptează vremurilor, Mhai Albu ne-a indicat si ce încălțăminte este mai potrivită pentru acest sezon de primăvară –vara.

Și chiar dacă sunt colecții de pantofi streetwear, desigenerul Mihai Albu caută prin calitate și detalii să se diferențieze de restul producătorilor de pe piața romanească.


 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI