Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Condamnarea lui Liviu Dragnea, fericirea mulțimii

A fost petrecere mare aseara, in piata Victoriei. Sute de oameni s-au adunat să sărbatorească rezultatele alegerilor si condamnarea lui Liviu Dragnea. Pregatiti cu tort, sampanie si lozinici din cele mai inventive, oamenii si-au strigat bucuria cat au putut de tare. După lăsarea intunericului, mai multi manifestanti au pornit intr-un mars de protest catre Minis-terul Afacerilor Externe, pentru a cere demisia lui Melescanu.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sute de oameni s-au adunat in fata Guvernului, pentru a-si manifesta bucuria fata de evenimentele din ultimele 48 de ore. Multimea s-a mobilizat rapid, pe retele de socializare si s-a adunat in piata sub sloganul "Sarbatoarea primei Victorii".

Majoritari au fost tinerii, care au venit pregatiti sa desfaca sampaniile si sa laude justitia. Mai mult, oamenii si-au aratat solidaritatea si fata de diaspora, din randul careia nu toti au putut vota la alegerile europarlamentare de duminica.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Liviu Dragnea, prima noapte la Rahova! A refuzat cina și s-a uitat la TV

Evenimentele din centrul orasului nu au fost lipsite de incidente. Cativa manifestanti si-au exprimat nemultumirea fata de fortele de ordine, pe care le considera aservite guvernarii.

Piata Victoriei s-a umplut de oameni aseara, la doar cateva ore dupa anuntarea sentintei primite de liderul PSD, Liviu Dragnea, care a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare, in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman.

Citeste si: Presa internaţională despre condamnarea lui Dragnea: „Cea mai puternică persoană din România, trimisă la închisoare pentru corupţie”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI