Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Copii exploatați sexual de părinți. Chinul micuților a durat ani. Detalii cutremurătoare

Acuzații strigătoare la cer aduc procurorii antimafia unor părinți români din 7 județe, pe care îi aseamănă mai degrabă cu monștrii. Indivizii - bărbați și femei - și-ar fi abuzat sexual copiii, niciunul mai mare de 9 ani. Scenele erau filmate și distribuite pe internet unor cetățeni americani care plăteau mii de dolari să-și satisfacă poftele bolnave. Chinul bieților copii ar fi durat ani de zile până când autoritățile au reușit să-i prindă pe făptași.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cea căreia i s-a făcut rău la interogatoriu e una dintre mamele-monstru, spun procurorii. Vreme de patru ani- în numele banului- atât ea cât și ceilalți părinți săltați astăzi și-au abuzat proprii copii care aveau între 4 și 9 ani. Bieții de ei au fost jucării sexuale pentru ca indivizi cu porniri diabolice să-și satisfacă poftele privindu-i.

Pentru ei- mama și tata au devenit pedofili- spun procurorii. Scenele oribile erau filmate și transmise pe internet- printr-o aplicație unde intrau cetățeni americani care plăteau bani grei doar să-i vadă în ipostaze cutremurătoare.

Citeste si: Apel urgent făcut de autoritățile din Timișoara: un copil este căutat după ce a dispărut fără urmă

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: În Iași, o femeie a sunat la 112 și a spus: „Mă omoară”. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit altă poveste- antena3.ro

Cine știe cât chin au îndurat sărmanii copii- de vreme ce procurorii spun că indivizii care le-au dat viață- bărbați și femei deopotrivă- se filmau des în timpul unor astfel de abuzuri și trimiteau imaginile străinilor.

Primeau- în schimb- de la 50 de dolari până la 150 sau chiar 200. Banii erau trimiși de peste ocean prin paypal sau moneygram.

Românii reținuți astăzi au fost prinși după colaborarea cu agenții FBI și cei de la Europol, iar dosarul e unul dintre cele mai complexe când vine vorba de pornografie infantilă.

Încă din 2016 sunt polițiștii pe urmele suspecților. Atunci au fost arestați o parte din clienții americani dar și una dintre mamele-monstru.

Roxana Onu locuia în Arad și făcea videochat de când era elevă, a făcut și câtă vreme a fost însărcinată- iar mai târziu- spun anchetatorii- și-a abuzat ambii copii, un băiețel de 3 ani şi o fetiţă de 11 ani. Ar fi strâns 45.000 de dolari în doar 8 luni și nu a avut nicio reținere să recunoască totul când a fost încătușată.

KEREN ROSNER, PSIHOLOG: Sigur, pentru copii este o traumă.

Ei își deformează perceptia despre relațiile interumane și despre relațiile de cuplu, vor erotiza apoi orice interacțiune pe care o vor avea. De obicei sunt persoane fără educație care nu caută decât să profite de pe urma altor oameni, altor copii. Nu contează nici măcar dacă acei oameni sunt chiar copiii lor.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Accident cumplit în București! Șoferul a murit după ce mașina i-a fost distrusă de un tramvai. Vatmanul ar fi consumat substanţe psihoactive- radioimpuls.ro

Citeste si: În Iași, o femeie a sunat la 112 și a spus: „Mă omoară”. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit altă poveste- antena3.ro

Citeste si: Legea în Serbia: crima și violul sunt pedepsite cu închisoare pe viață, atunci când victimele sunt copii

Nu mai puțin de 15 persoane au fost săltate astăzi de mascați. La percheziții- în casele lor au fost descoperite zeci de hard-disk-uri, trei unităţi de calculator, 13 tablete, 49 de telefoane mobile- toate ar fi pline cu dovezi ale ororilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI