Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Copil mort la scăldat în prima zi de școală. Copilul s-a înecat în fața prietenilor

Sfârșit tragic al unui adolescent din Arad, care a vrut să sărbătorească prima zi de şcoală cu o baie în apa Mureşului. Băiatul s-a înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor.

Iulian Ciurea,

inecat la scaldat [Sursa foto: TV8]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O clipa de inconstienta a fost suficienta pentru a curma o viata. Pustiul de 14 ani venise cu prietenii, intr-o plimbare pe marginea raului Mures. Intr-un impuls de moment, a vrut sa incerce apa.
"El a zis ca sare o data poi mergem la gara. A zis ca sare o data si sa-l asteptam. Noi doi i-am zis sa nu sara, ca e mare si el a zis ca poate sa stea in picioare in ea", spune unul dintre copii.

Copilul s-a înecat chiar sub ochii prietenilor

Baiatul nu a avut nicio sansa in apele reci ale raului. Curentii au fost atat de puternici, incat nu a mai reusit sa iasa la suprafata.

Citeste si: VIDEO| 10 turişti salvaţi din marea agitată

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Prietenii lui au alertat imediat salvatorii. Mai multe barci si cativa scafandri au cercetat cu atentie apa, in speranta ca il vor gasi pe adolescent.

Deși au fost chemați salvatorii, copilul s-a înecat în apele repezi

"În urma unui apel la 112 a fost semnalat faptul ca un copil de 14 ani, baiat, s-ar fi innecat! In sprijin a fost chemat un echipaj de scafandri ai detasamentului de pompieri Arad", spune purtătorul de

cuvânt George Pleșca.

Citeste si: A vrut doar sa faca o baie in lac, dar totul s-a incheiat tragic. Un barbat de 47 de ani, plecat la scaldat cu fiul sau a murit chiar sub privirile minorului

In apa adanca de 6 metri, salvatorii au cautat ore in sir, dar in zadar. La lasarea noptii, au oprit misiunea, insa au reluat-o in aceasta dimineata.

Baiatul era elev la un liceu din Arad si facea zilnic naveta, impreuna cu prietenii lui, dintr-o comuna alaturata. Din nefericire, acum familia lui se pregateste sa il inmormanteze.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI