Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Cornel Dinicu a ieșit de la Parchet! Ce a spus patronul de la Ferma Dacilor după audieri?

Cornel Dinicu a ieșit în urmă cu puțin timp de la Parchet! Patronul de la Ferma Dacilor a izbucnit astăzi în lacrimi când a avut loc ultima expertiză de la locul său de suflet.

Madalina Grigore,

Cornel Dinicu a ieșit de la Parchet! Ce a spus patronul de la Ferma Dacilor după audieri?


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cornel Dinicu a fost din nou în această seară la Parchet. După ce pe zi Dinicu a mers pentru ultima expertiză la Ferma Dacilor, în ură cu câteva momente acesta a ieșit de la Parchet, fiind însoțit de avocatul său.

Ce a spus Cornel Dinicu la ieșirea de la Parchet?

La ieșirea de la Parchet, Cornel Dinicu le-a spus reporterilor Știrile Kanal D că au fost făcute „mici completări” în ceea ce privește dosarul tragediei de la Ferma Dacilor.

„Puteți să spuneți despre ce a fost vorba?”

Întrebat, Cornel Dinicu s-a întors spre avocatul său și a răspuns: „Aceleași...”

Avocatul lui Cornel Dinicu a completat și a precizat că este vorba despre „Detalii suplimentare cu privire la aceleași aspecte”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cornel Dinicu a izbucnit din nou în lacrimi astăzi, când a avut loc ultima expertiză în locul lui de suflet. Acesta a descoperit printre ruine geaca arsă a fiului său, Victor.

Miercuri, Cornel Dinicu a fost din nou dus la Ferma Dacilor pentru ultima expertiză a anchetatorilor la pensiunea care a ars ca o torță. Atenția specialiștilor se va concentra pe camera de supraveghere deasupra căreia se aflau panourile electrice, pentru a se stabili dacă acestea au avut o legătură cu incendiul sau nu.

"Mâna criminală o vor decide experții. Astăzi se vor lămuri lucrurile în privința panourilor electrice, cât de bine le-am realizat și cât de bine le-am făcut”, a declarat Cornel Dinicu, conform  Antena 3 CNN.

De asemenea, anchetatorii au adus și o macara pentru a ridica resturile de la afacerea din Tohani, locul unde se adunat zeci de oameni.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Tot miercuri, patronul de la Ferma Dacilor a izbucnit în lacrimi, după ce și-a adus aminte de cele trăite în locul lui de suflet.

”Ferma Dacilor a fost ca un copil pentru mine(...) Familia Ferma Dacilor este foarte mare. Sunt mii de oameni, zeci de oameni, sute de mii de oameni care fac parte din această familie. Eu am vrut să construiesc lucruri frumoase si pentru mine, si pentru familie si pentru țară. Sunt patriot și nu am niciun gând să plec din țară. Și acum, indiferent de nenorocire, sper să am putere, dacă nu eu, cel puțin familia Ferma Dacilor.

Acestea sunt mesajele de susținere că daca nu eu, cel puțin familia Ferma Dacilor, astea sunt mesajele de susținere, că ei vor să construiască și cu mine, și fără mine. Asta le-am spus și eu, povestea trebuie să meargă mai departe și cu mine, și fără mine”, a spus Cornel Dinicu pentru sursa menționată mai sus.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI