Ședința foto l-a purtat pe celebrul prezentator prin locuri care au legătură cu pasiunea sa pentru televiziune și sport. Relaxat și în vervă, Cosmin Cernat a intrat perfect în atmosfera shooting-ului.
Celebrului prezentator deja îi este dor de atmosfera exotică din Dominicană și visează la plajele de o frumusețe uluitoare.
Un show de o asemenea anvergură presupune o disciplină de fier și un efort uriaș din partea celor implicați.

Iar Cosmin Cernat nu face excepție. Amfitrionul super show-ului „Insula de 1 milion” ne-a dezvăluit cum arată rutina zilnică pe care o va respecta și în Dominicană.

Citește și: VIDEO- Cosmin Cernat,detalii despre „Insula de 1 milion”. „Vor fi niște probe care se anunță extrem de interesante”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Insula de 1 milion” își propune să readucă în fața oamenilor valori universale precum prietenia, dorința de depășire a limitelor și redescoperirea de sine. O miză uriașă, 1 milion de lei, 50 de concurenți într-un peisaj paradisiac și natura umană dezlănțuită îi vor ține pe telespectatori, în curând, în fața micilor ecrane, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si