Peach Fuzz este culoarea-vedeta in 2024! Nuanța aleasă de institutul Pantone este deja extrem de populară în rândul designerilor și specialiștilor din domeniul înfrumusețării. Cum poate fi integrată într-un look elegant sau de zi cu zi, aflați în următoarele momente, a transmis Cristina Dorobanțu.

Culoarea anului 2024

Culoarea anului 2024, Peach Fuzz, este o nuanță caldă care se bucură deja de popularitate în rândul specialiștilor din domeniul înfrumusețării.

De exemplu, la manichiură, această culoare este cerută de clientele care vor să fie la modă.

Acest piersiciu superb îndeamnă la tandrețe și senzualitate, iar semnificația sa se învârte în jurul ideii de emoții și sentimente față de cei din jur. Culoarea anului 2024 este de a fi împreună cu cei dragi și de a crea un mediu armonios și plin de pace. Peach Fuzz este considerată o nuanță caldă ce poate sugera o atmosferă de sensibilitate și delicatețe. Sunt convinsă că această culoare va face parte din preferințele clientelor noastre, deoarece este una dintre culorile nude, ceea ce cer clientele noastre de fiecare dată, în orice sezon, a spus Loregana Zagon, manager salon manichiură.

Culoarea anului și-a făcut apariția în lumea fashion, dar si beauty. Este prezentă deja în cazul machiajelor, dar si al coafurilor. Specialiștii reușesc să integreze aceasta nuanță-vedeta în toate look-urile din acest sezon.

Alin Lazăr este specialist în înfrumusețare, dar și designer. El a reușit să integreze culoarea anului într-un nou look.

Predominant a fost alb și am integrat acest element de detaliu peach fuzz, încât să transpun culoarea anului în această ținută, a spus Alin Lazăr.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Peach fuzz este o nuanță potrivita atât pentru make up cât si pentru par. Alin ne demonstrează asta.

Am ales un blond cald și culoarea anului, la machiaj la fel, dar am încercat cumva să le potrivesc toate încât să nu fie diferență foarte mare între ținută, machiaj și par. Să fie un echilibru în tot look-ul, a spus Alin Lazăr.

Tânărul spune că această nuanță de piersiciu se potrivește oricui. Este importantă însă combinația de alte culori și elemente alături de care este purtată.

Dacă vrem să transmitem ceva liniștit, echilibrat, putem alege combinația de culoarea anului cu alb sau crem. Dacă prosperitate sau ceva mai viu putem alege cu verde să o combinam, dacă vrem ceva mai îndrăzneț alegem să o combinam cu roșu, sau ceva elegant peach fuzz cu negru. În funcție de ce vrem sa transmitem așa ne alegem combinația de culori cu culoarea anului, a spus Alin Lazăr.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Specialiștii din domeniul modei Și frumuseții se așteaptă ca peach fuzz, culoarea anului 2024, desemnată de Institutul Pantone să fie vedeta colectiilor de primăvară-vară.

Citește și: VIDEO- Cum ne alegem corect ochelarii de soare? Accesoriul esențial indiferent de sezon


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si