Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cum câștigi 1.500 de euro dintr-un singur contract. Această meserie e tot mai căutată

In ultimii ani meseria de organizator de nunti a devenit extrem de cautată, motiv pentru care cursurile de specializare au luat amploare. Este si normal daca ne gandim că doar la un singur contract un organizator de nunta poate castiga 1.500 de euro.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anca a lucrat cativa ani ca si expert in gestionarea de proiecte cu fonduri europene. Acum este un wedding planner de succes in Transilvania.

Anca Macarie- wedding planner: Este o meserie interesanta, diferita de un job clasic, presupune foarte multa interactiune si in legatura cu clientii practic. Mirii o sa ajunga sa iti fie niste prieteni, trebuie sa fie o chimie intre wedding planner si miri.

Despre aceasta chimie si secretul organizarii unui eveniment perfect, Anca vorbeste si la cursurile pe care le preda in Cluj Napoca.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Citeste si: Mesajul emoționant pe care Andreea Bălan i l-a transmis lui George Bucea înainte de a deveni soția lui: „Nunta noastră este o încununare a...”

Cursurile sunt interactive. Cei inscrisi invata cum se organizeaza o nunta de la A la Z, cum sa ii pregateasca pe miri pentru cea mai importanta zi din viata lor si cum sa se faca remarcati pe aceasta piata a nuntilor.

Cursul de wedding planner dureaza sase saptamani si costa 1500 de lei. Dupa absolvire cursantii primesc o diploma care atesta faptul ca sunt profesionisti in acest domeniu.

Meseria de organizator de nunti a devenit mai cunoscuta de cativa ani si in Romania. Job-ul in sine presupune multe provocari, creativitate si implicare, iar rasplata este pe masura. Un wedding planner poate castiga pe un singur contract aproximativ 1.500

de euro.

Citeste si: VIDEO| Iulia și Christian Sabbagh, nuntă în 48 de ore

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI