„Iarna, tenul are nevoie de o hidratare mult mai intensă pentru a nu-și pierde din strălucire. Ce tratament este acum la modă ne explică colega mea, Mădălina Lambrinoc. Bună ziua, Mădălina”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Tratament pentru a menține tenul hidratat

Mădălina Lambrinoc: Doamnelor, domnilor, bun găsit tuturor! Tratamentul cu oxigen este una dintre cele mai eficiente metode de hidratare, mai ales în timpul sezonului rece.

Cum se întâmplă asta ne explică acum doamna doctor Amalia Anghel, medic dermatolog. În ce constă acest tratament?

Dr. Amalia Anghel: Așa cum spuneați, iarna avem nevoie să ne hidratăm important pielea pentru că se deshidratează în mod special în variațiile de temperatură la care suntem supuși, bineînțeles și din cauza temperaturilor reduse. Din acest motiv avem nevoie pe de o parte să adaptăm rutina zilnică, însă ne putem folosi și de asemenea de tratamente precum este oxigenul, tratamentul de oxigenare a pielii, care are de fapt doi pași. Ce facem? În prima etapă există o dermabraziune umedă, diferită de ceea ce știam noi prin tratamentele de dermabraziune în care folosim un cărbune, și ce ne ajută? Pe de o parte scoatem celule moarte la suprafața pielii și să creștem nivelul de oxigenare, iar cea de-a doua etapă este un ultrasunet care crește permeabilitatea pielii pentru substanțele de hidratare folosite în timpul tratamentului, dar îmbunătățim și nivelul de absorbție al pielii noastre.

Citește și: VIDEO- Consum inutil de suplimente. România, în topul consumului de suplimente alimentare din UE

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mădălina Lambrinoc: Cât durează un astfel de tratament și ce simte pacientul?

Dr. Amalia Anghel: Este un tratament plăcut. Practic, nu simțim mare lucru, nu e dureros. N-are timp de recuperare, pielea nu se înroșește și durează cam 30 de minute și avem nevoie de patru ședințe, o dată pe săptămână.

Mădălina Lambrinoc: Înlocuiește acest tratament rutina de zi și de seară cu creme de hidratare?

Dr. Amalia Anghel: Nicidecum. Avem nevoie de hidratare acasă, bineînțeles, adaptată nevoilor noastre, dar acest tratament vine complementar, astfel încât să ne țină pielea hidratată. Se văd rezultate pe loc, să văd rezultate chiar după prima ședință și avem rezultate deosebite după cele patru sesiuni de tratament. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si