Se poate să avem buze mai mari și fără injectare? Răspunsul este da, iar procedura se cheamă augmentarea buzelor. Cum funcționează această metodă non invazivă, aflăm de la colega mea, Larisa Rațiu, care este alături de un specialist, a transmis Simona Pătruleasa.

- Bună dimineața, tuturor! Alături de mine chiar acum este medicul dermatolog Caraolan Cristina, care ne va spune cum putem să avem buze mai mari fără injectare.

Bună dimineața și vă mulțumesc pentru prezența în jurnal.  În primul rând, vă rog să ne spuneți în ce constă această intervenție, a spus Larisa Rațiu. 

- Lip Las este o metodă non invazivă de argumentare a buzelor, care folosește energia laserului pentru a face acest lucru, deci nu sunt folosite nici ace, nici produse injectabile. Așadar, în urma acestei metode, vom obține niște buze mai hidratate, mai netede, cu acel efect de plamping, adică mai pline. Și se respectă foarte mult raportul între buza superioară și cea inferioară, având pacientele un rezultat natural, a spus dr. Caraolan Cristina.

- Pe lângă faptul că nu necesită injectare, care mai este diferența dintre augumentarea buzelor și metoda clasică, cu acid hialuronic?, a spus Larisa Rațiu. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a fost operat la colon în loc de apendice. Ce a pățit după ce apendicita s-a agravat și a ajuns la septicemie

- Lip Laps este o metodă care stimulează producția proprie de colagen, așadar, laserul nostru folosește două lungimi de undă. Endiagul care stimulează produția profundă, în straturile profunde de colagen și airbumiac, care folosește produse de colagen la nivelul straturilor superficiale.

Așadar, acest rezultat va fi maxim în patru șase luni. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință, dar rezultatul maxim obținut se obține în patru șase luni. În schimb la procedura clasică, cu filere, în patru șase luni începe, se termină, de fapt, degradarea produsului injectat, pentru ca acidul hialuronic este un produs biodegradabil, a spus dr. Caraolan Cristina. 

- Vă rog să îmi spuneți puțin și despre prețurile acestei intervenții, dar și cât timp ne putem bucura de buzele voluminoase!, a spus Larisa Rațiu. 

- Remanența acestei proceduri este de aproximativ douăsprezece luni, iar prețul este similar cu cel al unei proceduri clasice de injectare cu acid hialuronic, a spus dr. Caraolan Cristina. 

- Mulțumim tare mult pentru aceste informații. Așadar, dacă vreți să aveți buze mai voluminoase, dar fără injectare, ei bine, augumentarea buzelor este soluția.  Acestea au fost informațiile de aici, la revedere!, a transmis Larisa Rațiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si