„Când vine vorba de aspectul feței, femeile vor să arate cât mai bine într-un timp cât mai scurt. Astăzi aflăm ce este de făcut în cazul în care ne confruntăm cu bărbia dublă. Colega mea, Mădălina Lambrinoc, ni se alătură cu detalii. Bună ziua, Mădălina”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cum scăpăm de bărbia dublă?

Mădălina Lambrinoc: Vestea foarte bună este că putem scăpa de gușă în aproximativ șase ședințe.

Cum se întâmplă asta ne explică acum doamna doctor Amalia Anghel, medic dermatolog. Doamna doctor, cum se întâmplă?

Dr. Amalia Anghel: În primul și în primul rând bărbia dublă este o provocare chiar și pentru noi, nu doar pentru pacienții noștri pentru că, evident, că ne dorim să scăpăm de excesul de țesut adipos, însă, nu vrem să avem laxitate și prin urmare vrem inclusiv să strângem pielea și această tehnologie ne ajută pe de-o parte să scăpăm de țesutul adipos în exces, dar să nu rămână laxitate și pielea să fie fermă și să arate toată această zonă strânsă, fără efectul acesta de bărbie dublă.

Citește și: VIDEO- Mai multe bilete la băi petru pensionari. Câte zile pot sta vârstnicii la tratamente și ce condiții li se oferă?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mădălina Lambrinoc: Ce se întâmplă practic în timpul acestei proceduri?

Dr. Amalia Anghel: În fapt, procedura are doi pași. Primul este un ultrasunet, acesta pe care îl vedem, care distruge adipocitele și, practic, noi scăpăm de excesul de țesut adipos, iar cel de-al doilea pas este o radiofrecvență, care stimulează fibrele noastre și crește fermitatea.

Mădălina Lambrinoc: Simte ceva pacienta în acest moment?

Dr. Amalia Anghel: Căldură și stare de bine, în rest nimic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si