Claudiu Adam Junior este puștiul-minune care la 17 ani i-a surprins chiar și pe piloți cu experientă din întreaga lume.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Am câștigat în Grecia acest premiu la campionatul european de drift și sunt tare mândru că am reușit să câștig, nu mă așteptam. Din 27 de piloți eu am resuit să mă calific pe primul loc și să termin tot pe unu”, mărturisește campionul.

Claudiu Junior realizează un adevărat spectacol pe patru roți. Creează multă emoție și adrenalină atunci când își face derapajele controlate cu mașina sa de drift.

Locul întâi la drifturi pentru Claudiu Mocan. Un campion tânăr

Claudiu putea să aleagă cursele de raliu dar a fost mai atras de drifturile controlate deși ele reprezinta un sport costisitor unde la trei ture de circuit se schimbă anvelopele care se uzeaza foarte repede.

„Mi s-a părut cel mai spectaculos dintre toate sporturile cu motor, nu m-am stresat niciodată, îmi place super mult”, exclamă Claudiu încântat.

Puștiul minune al driftului românesc nu se oprește aici. Claudiu Adam Junior se pregătește intens pentru a-și apăra titlul proaspat cucerit.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si