„Îîncerc să mă simț bine în propria mea piele și în același timp să mă bucur, mie îmi plac mult hainele și accesoriile și atunci de fiecare data, port o tinută. Nu uit că am fost model și de fiecare data cand ieseam pe scenă cea mai mare bucurie a mea era că mă priveau oamenii să vadă tot ansamblul, ținuta respectivă”, spune Dana Săvuică.

Model pe scena dar si in viata de zi cu zi, Dana Săvuică uimeste la cei 51 de ani ai sai prin energia debordanta pe care o emana. Este o femeie puternica care demonstreza prin activitatile sale ca varsta este doar un numar si ca trebuie sa perseveram in a face ceea ce ne place.

Dana Săvuică, optimism incurabil- vede întotdeauna partea plină a paharului

Odata cu sosirea primaverii, Dana Savuica a gasit momentul potrivit sa-si innoiasca garderoba si cutia cu bijuterii.

Pentru Dana, accesoriile îi sporesc starea de bine și de confort, practic devin declarațiile de stil care îi conturează personalitatea

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Romanacele parcă nu mai poartă eșarfele. Este acest Parisian chic, dar eșarfele completează o tinută”, spune Dana Săvuică.

După părerea vedetei, o femeie trebuie să fie elegantă și ingrijită atît în public cît în intimitatea casei.

„Când stăm acasă să nu mai stăm șleampete, fiecare femeie are famecul ei personal, încercați să ieșiți din șabloane, nu mai încercați să fiți înalte de 1,78 și slabe și sânii în sus, trebuie doar să va puneți în valoare”, spune Dana Săvuică.

Optimismul și încrederea în sine sunt secretul Danei Savuica, care a trecut si ea, ca oricine, si prin momente grele insa a stiut cum sa se mobilizeze.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si