În aceste imagini sunt părinții fetei care îl aleargă în curtea școlii pe cel bănuit că le-ar fi agresat sexual fata. Au urmat câteva îmbrânceli, însă, la un moment dat, au încetat pentru că și-au dat seama că îl confundaseră pe dascăl. Părinții furioși au mers apoi în sala de clasa unde aflaseră că predă învățătorul, ca să-i ceară socoteală.

I-a adus acuza cum că i-ar fi atins copilul în zona intimă.

Domnul învățător este de 20 de ani în învățământ, este profesionist, este apropiat de copii, de părinți, deci părerea mea e că nu... urmează rezultatele anchetei, a declarat Petruța Popescu, director școală.

Dascălul acuzat de viol neagă acuzațiile aduse

Scandalul sexual a pornit după ce eleva de 9 ani, de la școala primară Ciuta, i-a povestit bunicii ei că a fost atinsă în zonele intime de fostul învățător. Bătrâna le-a spus mai departe părinților, iar aceștia au mers la școală deciși să-l pedepsească pe agresorul sexual.

Citește și: La două săptămâni după BAC, a aflat că are cancer! La 19 ani, Andrei visa să-și ajute sora bolnavă de autism. Rămas fără un picior, speranța lui au rămas oamenii. Poveste cumplită de viață

Nu știu de ce au venit. Au intrat cu scandal peste mine, în clasă, nu am înțeles ce acuzații mi-au adus, pentru că, oficial, nu am fost acuzat de nimic,

a declarat învățătorul acuzat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Polițiștii au audiat-o deja pe elevă, de față cu reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Buzău.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea Parchetului pentru clarificarea situației și luarea măsurilor care se impun, a declarat Ane Mari Vrapciu, putător de cuvânt IPJ Buzău.

Faptele de care este acuzat învățătorul s-ar fi petrecut începând din septembrie anul trecut și până în toamna acestui an, spun anchetatorii. Chiar dacă a fost deschis dosar penal pentru viol, învățătorul a mers în continuare la ore.

Fiind dosar penal deschis noi nu putem să interferăm cu ancheta. Din ce știm, și din comunicarea cu autoritățile locale și doamna director, la momentul actual nu avem o interdicție privind prezența domnului învățător în fața copiilor, a declarat Dan Popescu, inspector general adjunct ISJ Buzău.

Eleva de 9 ani va fi supusă unor expertize medico-legale și psihologice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si