Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - De la bloc incendiat, la cauciucuri sparte. Vandalul ar fi fost recidivist

Tânărul care a spart cauciucurile a peste 20 de mașini din Constanța a mai ajuns și în trecut în atenția polițiștilor. În urmă cu 2 ani a fost implicat într-un scandal legat de incendierea unui bloc din oraș.

Redactia Stirile Kanal D,

De la bloc incendiat, la cauciucuri sparte [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, vine cu mai multe detalii.

Bărbat filmat de camerele de supraveghere când spărgea cauciucurile mașinilor

„Tânărul de 15 ani a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce găurea roțile unor mașini parcate. Incidentul a avut loc în acest weekend pe o stradă din Constanța. Polițiștii au numărat cel puțin 20 de autoturisme avariate. Astăzi a fost reținut pentru 24 de ore. Oamenii legii au descoperit că adolescentul a fost implicat într-un alt caz șocant. În decembrie 2021, pe când avea 13 ani, și-a însoțit un prieten în parcarea unui bloc din oraș. Acolo, amicul său ar fi incendiat mai multe recipiente. Flăcările s-au extins cu repeziciune: au fost afectate 150 de apartamente și 37 de mașini au fost distruse.

Pentru că pe atunci avea doar 13 ani și doar a asistat la incendiere, tânărul a scăpat de pedeapsă. Doar prietenul său a fost condamnat în prima instanță în cazul blocului incendiat”, a transmis Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Citește și: VIDEO- „Dușmanul” mașinilor parcate. A distus mai multe autoturisme în Constanța

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI