Tudor Duma, zis și ”Maru”, dealerul vizat în dosarul lui Vlad Pascu, cel care a produs accidentul terifiant de la 2 Mai a spart depozitul Spitalului Floreasca, noaptea trecută, acolo unde a scris pe mai multe cutii, a furat doua pungi de ser fiziologic, iar la plecare a scris pe coșul de gunoi: Tudor, potrivit Antena 3 CNN.

”Ce medicamente fur și eu de aici?”

Imaginile au fost filmate chiar de tânăr și mai apoi postate pe contul său de Instagram.

Citește și: EXCLUSIV- Vlad Pascu și părinții acestuia, aduși la DIICOT pentru audieri/Bogdan Curelea: ”Nu poți să acoperi chiar la nesfârșit un astfel de copil”

”Sunt beat, m-am strecurat în Spitalul Floreasca”, spune tânărul pe filmare. ”Ce medicamente fur și eu de aici, ce este asta oare?”, a mai adăugat Maru.

”Sunt aici ca la mine acasă! Fur ce vreau de aici...dar e greu”, este replica halucinantă pe care o mai spune Tudor Duma în videoclip.

”V-am dat adrese tot, hai vă aștept”

Noaptea trecută, pe 13 septembrie Maru a mai postat un filmuleț pe contul său unde a spus: ”Eu sunt regele la toate cartierele.

Ați înțeles?”. Tânărul, aflat pe mijlocul unui bulevard din București a început să se laude cu hainele sale scumpe, iar mai apoi i-a chemat pe polițiști să vină după el.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Ce este oxicodona, drogul folosit de Vlad Pascu/ Medic: ”O supradoză de oxicodonă poate duce la deces”

Tudor Duma

Tudor Duma

[Sursa foto: m.tud0r_101_ - Instagram]

”Îmi cer scuze la Amiri-urile astea. Jacheta asta costă cât mașinile părinților voștri, ați înțeles?”,  spune Tudor Duma.

”Ăștia zic că nu ies din casă. Bă, unde sunteți. V-am dat adrese tot, hai vă aștept”, este invitația făcută de Maru polițiștilor care l-au și săltat în dimineața zilei de 14 septembrie după o percheziție în locuința sa.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Totodată, pe pagina sa de Instagram, tânărul apare într-o fotografie alături de o plantă de Marijuana.

Totodată, pe pagina sa de Instagram, tânărul apare într-o fotografie alături de o plantă de Marijuana.

Totodată, pe pagina sa de Instagram, tânărul apare într-o fotografie alături de o plantă de Marijuana.

[Sursa foto: m.tud0r_101_ - Instagram]

De dimineață, au avut loc 11 percheziții în București, în cadrul unei operaţiuni de amploare ce a fost denumită de autorităţi Hidra.  În cadrul acestei operațiuni, vizați sunt tinerii care ar fi vândut droguri pe litoral dar și în București. Dealerul ar fi Tudor Duma zis Maru, un prieten foarte bun al lui Vlad Pascu.

Acesta ar fi fost filat, iar anchetatorii au stabilit că, la 30 august și 1 septembrie, acesta a mers acasă la frații Constantin, de unde ar fi cumpărat mai multe zeci de grame de cannabis, pe care le-a vândut mai departe. Potrivit unor surse judiciare, au mai fost ridicați de anchetatori și Rafael George Anghel, zis  Rafa, Andrei-Cătălin Bîtică și Ahmed Marei zis  Moody, toți fiind în acea noapte la Constanța, conform sursei citate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si