Cozonacul babka și tartele franțuzești își fac loc anul acesta pe mesele românilor de Paște. Cererea pentru produsele de patiserie din bucătăria internațională este tot mai mare, la fel și numărul clienților care își doresc să încerce noi combinații de gusturi, a transmis Silvia Ioniță.

Delicii franțuzești pe mesele de sărbători

Ioana deține un bistro cu specific franțuzesc în Cluj Napoca.

De-a lungul anilor, tânăra s-a specializat în tarte de toate felurile.

Ioana, proprietar bistro franțuzesc- Avem tarte sărate cu tot felul de legume de sezon, sau mai puțin de sezon, iarna bineînțeles, și tarte dulci care iarăși, cu fructe, cu ciocolată, cu diverse ingrediente.

Românii au prins rapid gustul preparatelor franțuzești.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Pește sălbatic pentru masa de Florii. Cu ce sortimente pescărești ne putem impresiona musafirii

Ioana, proprietar bistro franțuzesc- Dacă apare ceva nou în vitrină, sunt dornici să încerce. Între timp, avem clienții noștri consacrați și apreciază tartele bune și am avut chiar și francezi, care au spus că sunt mai bune decât în Franța, acuma depinde și în Franța.

Produsele se vor regăsi și pe mesele de sărbători. Restaurantul are mai multe comenzi pentru tarte, deserturi franțuzești și vedeta sezonului: cozonacul babka, făcut după o rețeta specială. Doamna Melinda este cea care se va ocupa de pregătirea lui.

Bucătarii vor lucra la foc continuu pentru a putea onora la timp toate comenzile pentru sărbători. Cererea este mare, mai ales că există o varietate de sortimente din care clienții pot alege.



Ioana, proprietar bistro franțuzesc- Aici avem chiar o variantă de babka cu ciocolată și alune de pădure, dar mai avem și varianta de ciocolată și cocos, ciocolată și migdale și caramel, care este cel mai căutat sortiment de babka și de Crăciun și de Paște.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si