Povestea din spatele acestor imagini este una dramatică. Fetele peste care au descins mascaţii erau victimele unei întregi reţele de trafic de persoane.

Anchetatorii spun că acestea erau obligate, de ani întregi, să se prostitueze și să se dezbrace pe site-uri pentru adulți de către un bărbat de 44 de ani, care conducea rețeaua. Gruparea a fost destructurată zilele trecute de procurorii DIICOT, în urma unor percheziții.

Fete de 14 ani, victimele unui proxenet

Bărbatul alegea de fiecare dată fete care proveneau din familii dezorganizate, cu o situație materială precară și le amăgea că le va oferi o viață mai bună, informează KanalD.

Citeste si: VIDEO-Tânără rămasă fără drept de a practica videochat timp de doi ani

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Odată ce îi cădeau în plasă, fetele erau ținute cu forța în apartamente din Iași și obligate să se prostitueze, însă nu vedeau niciun ban pentru că toate sumele obținute de la clienți intrau în buzunarele proxenetului.

Printre victime, anchetatorii au descoperit și două copile de 14 și 15 ani care au fost constrânse prin diferite metode să se prostitueze timp de doi ani. Pentru a atrage clienți, bărbatul posta anunțuri pe diferite site-uri de profil sau chiar la mica publicitate, iar fetele erau forțate să întrețină relații intime în apartamente închiriate sau chiar acasă la clienți.

Citeste si: "Nu mă atrage nicio femeie din casă. Decât pentru o noapte-două". Cristi Marinescu, relații sexuale cu o concurentă de la Puterea Dragostei

Arestat preventiv pentru 30 de zile

În urma perchezițiilor, bărbatul de 44 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat pentru trafic de minori.

Dacă va fi găsit vinovat, aceasta ar putea sta 12 ani în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: