Chiar dacă perioada concediilor aproape s-a terminat, călătoriile cu avionul au rămas o loterie pentru pasageri. În continuare există zboruri întârziate sau chiar anulate, iar politicile pentru despăgubire sunt tot mai alambicate.

Zeci de pasageri care ar fi trebuit să ajungă la Cluj au așteptat cu orele într-un aeroport din Elveția, după ce aeronava s a defectat.

Zeci de pasageri care ar fi trebuit să ajungă la Cluj-Napoca au rămas blocați pe aeroportul elvețian.

Oamenii au așteptat pe coridoare, așezați pe bagaje, o veste despre zborul lor. În loc de informații concrete pasagerii s-au ales cu mai multe mesaje prin care erau anunțați de o nouă amânare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Ultimul mesaj pe care l-am primit era de la Amalia, care este un fel de roboțel care te anunță că zborul întârzie și că își cer scuze pentru chestia asta. Întâi că întârzie până la ora unsprezece pe urmă că întârzie pleacă la opt seara.

Noi ne aflăm în aeroport de la ora șapte dimineața, nu se știe la când vom pleca noi de aici", spune o pasageră.

Pasagerii încă se confruntă cu astfel de situații chiar dacă sezonul vacanțelor aproape s-a sfârșit.

Fiecare zbor este precum o loterie, spun oamenii.

Despăgubiri greu de obținut pentru zborurile anulate[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

În mod normal atunci când zborul suferă o întârziere sau este anulat pasagerii își pot cere banii înapoi.

Pentru că întârzierile au fost din ce în ce mai frecvente companiile aeriene au modificat politicile prin care îi despăgubesc pe oameni.

Tocmai pentru că procedura de recuperare a banilor durează prea mult timp, unii pasageri aleg să nu mai ceară despăgubiri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si