Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Destinații exotice pentru sărbătorile pascale. Unde putem petrece un Paște de neuitat?

Se apropie Paștele motiv pentru care tot mai mulți români își doresc să petreacă cât mai exotic. Iată ce destinații sunt în topul preferințelor.

Redactia Stirile Kanal D,

Destinații exotice pentru sărbătorile pascale [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Turiștii români sunt în căutarea experiențelor inedite când vine vorba de destinațiile de vacanță pentru sărbătorile de Paște. Cerințele sunt simple, iar oferta extrem de variată, iar în topul preferințelor de anul acesta se numără Coreea de Sud, Jamaica și Mexic ”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Destinații exotice pentru Paște

Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi așa că tot mai mulți români caută să-și rezerve vacanțe în locuri exotice și luxoase, unde să se relaxeze în acele zile libere.

„Am observat un interes crescut pentru destinații din Caraibe și vorbim despre Republica Dominicană, de Mexic, de Jamaica sau ș- au îndreptat atenția către Thailanda, Vietnam, Singapore, Maldive, Mauritius, Seychelles din Oceanul Indian”,

a explicat reprezentantul unei agenții de turism.

Citește și: VIDEO- Brândușa Covalciuc, o viață dedicată muzicii. Cum s-a pregătit cântăreața pentru Postul Paștelui?

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Dacă unii aleg să meargă pe o insulă exotică, altora le surâde o vacanță în Coreea de Sud. Seul este una dintre capitalele care îi atrage pe cei dornici de o experiență unică.
Pe de altă parte, Mexicul și Jamaica rămân în topul destinațiilor preferate de turiști. De exemplu, Georgiana și-a propus să ajungă în aceste locuri în vacanta de Paște.

„Am avut mai multe opțiuni pe listă și am făcut o listă scurtă pentru ca suntem atrași de destinațiile mai puțin obișnuite și au rămas pe lista scurtă Jamaica, Mexic și Indonezia”

, a spus Georgiana.
Iar în ceea ce privește prețurile, un sejur all inclusive în Jamaica costă de la 1.750 de euro de persoană și de la 1.950 de euro pentru Mexic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI