Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Diana Șoșoacă, ordin de protecție față de soțul agresiv. Bărbatul, monitorizat cu brățară la gleznă

Senatoarea Diana Șoșoacă a cerut ordin de protecție împotriva soțui ei, invocând mai multe motive. Astfel, bărbatul este nevoit acum să fie monitorizat cu brășară la gleznă.

Redactia Stirile Kanal D,

Șoșoacă, ordin de protecție față de soțul agresiv [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Continuă scandalul în familia Șoșoacă. Senatoarea și-a reclamat soțul la poliție pe motiv că acesta ar agresa-o fizic și emoțional și a primit ordin de protecție. Asta înseamnă că Silvestru Șoșoacă poartă de aseară o brățară de monitorizare la gleznă. El numește totul un joc politic, în vreme ce Diana Șoșoacă îl acuză că are o amantă, că e agresiv și alcoolic”, a transmis Simona Pătruleasa.

Diana Șoșoacă, ordin de protecție față de soțul agresiv

Vizibil agitată, dar hotărâtă să-și facă dreptate, Diana Șoșoacă a ajuns aseară la secția de poliție. Le-a spus autorităților că se teme pentru viața ei.

Citește și: VIDEO-Războiul numelui în familia Șoșoacă. Soțul Dianei Șoșoacă vrea să rupă orice legătură cu senatoarea. ,,Eu nu mai pot să accept situații de genul acesta''

Valul de acuzații nu s-a oprit aici.

„- Are o ură pe femei, este un misogin.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

- S-a spus la un moment dat că ar exista o a treia persoană.

- Da, există amanta lui, cu are s-a și afișat, evident”, a spus senatoarea.

Diana Șoșoacă a depus la dosar probe audio și video, dar și declarații ale unor martori. A ieșit triumfătoare din sediul Poliției, cu aplicația de monitorizare instalată pe telefon.

Cu brățara la picior, Silvestru Șoșoacă a jucat cartea ironiei.

„Dacă i-ați făcut jocul ăleia, atât de smecheri sunteți”, a spus Silvestru Șoșoacă.

Fostul soț al Dianei Șoșoacă și-a etalat apoi brățara la un post de televiziune. El a spus că a atacat decizia de montare a dispozitivului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI