Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Dilema detergenților: sticle mari, produs puțin, preț exagerat. Consumator: "Ne păcălesc în toate!"

Oamenii se simt păcăliți. Noul produs care nu mai este la fel ca la început este detergentul: puțin produs, într-o sticlă mare, la un preț exagerat.

Redactia Stirile Kanal D,

Ambalaj mare, cât să ne fure ochii [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Pe principiul, afară vopsit gardul, înauntru leopardul, sticlele cu detergenți lichizi sunt tot mai mari și... tot mai goale. Nu este o înșelătorie, ci doar o strategie de marketing, spun experții. Consumatorii au observat trendul și spun că nu doar cantitatea mică din recipient este o problemă, ci și calitatea, care a scăzut în ultimul an", a transmis Cristian Sabbagh.

Ambalaj mare, cât să ne fure ochii

Desfacem la întâmplare mai multe sticle cu detergent de rufe. Din aproape toate pare că lipsește un sfert din soluție. Chiar și detergentul pe care este vândut drept cantitate XL, denumirea pare că se referă doar la mărimea recipientului.

Consumatorii au observat noul trend al comercianților.

Citește și: VIDEO- Scumpirile pascale golesc buzunarele. Carnea de miel ar putea dispărea din măcelării din cauza prețului exagerat

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Păi ne păcălesc în toate!", a spus un consumator.

Această "păcăleală" este de fapt o strategie de marketing. Nu se poate vorbi de înșelătorie atât timp cât cantitatea din sticlă coincide cu ceea ce apare pe etichetă.

Revenind la detergenți, cantitatea mică pusă într-un ambalaj mai mare este ultima problemă de la raft, spun cumpărătorii. Aceștia se plâng și de calitatea detergenților, care pare că este mult mai proastă decât acum un an.

Conform institutului național de statistică, dintre toate mărfurile nealimentare, detergenții s-au scumpit cel mai mult în ultimul an. Soluțiile de spălat haine și vase costă cu 22% mai mult față de februarie 2023. Concret, pentru un detergent lichid pentru 54 de spălări plătim cu 15 lei mai mult.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI