Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Directoarea spitalului, greu de demis. ”Este o situație șocantă dacă pot să spun așa pentru că noi”

Între timp, consilierii locali din primăria Urziceni au organizat o ședință în care au discutat despre demiterea managerului de la spitalul municipal.

Redactia Stirile Kanal D,

Directoarea spitalului, greu de demis [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adina Iliescu, reporter Kanal D ,  are mai multe detalii.

Se cere demisia managerului spitalului din Urziceni

„Am văzut că ministrul Sănătății Alexandru Rafila a cerut demisia de onoare a managerului spitalului din Urziceni. Având în vedere ultimele incidente, acest lucru nu s-a întâmplat până în momentul de față pentru că edilul orașului a refuzat să ia această decizie. Iar întrebarea de pe buzele tuturor este de ce s-a întâmplat acest lucru. Ei bine, astăzi, la primăria orașului Urziceni a avut loc o ședință a consiliului local în care s-a discutat acest aspect, iar viceprimarul, imediat după ce s-a terminat această ședință a ieșit și a mărturisit mai multe detalii legate de acest caz. Spunea dumnealui că se așteaptă concluziile anchetelor de la spitalul din Urziceni iar mai apoi se va vota acest lucru și ulterior, primarul va lua decizia dacă o va demite sau nu pe managera spitalului din Urziceni.

Pe de altă parte, mai există și posibilitatea ca și consilierii locali să propună printr-o hotărâre demiterea managerului spitalului din Urziceni. Acea demitere va fi votată, iar mai apoi va ajunge aici la spital, va ajunge pe masa consiliului de administrație și în urma unor criterii vor decide și aceștia dacă o vor demite sau nu pe managera spitalului. Este o situație șocantă dacă pot să spun așa pentru că noi, de azi dimineață, stăm aici.
Managera spitalului nu a dorit să ne răspundă la întrebări, nu a dorit să facă declarații și ni s-a transmis printr-un mesaj că imediat după ce vor fi finalizate aceste anchete va da un comunicat de presă în care va explica toate lucrurile care s au întâmplat”.
 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI