Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Distracție la piscină pentru românii care nu au ajuns la mare în mini-vacanța de Rusalii

Românii care nu au profitat de mini-vacanța de Rusalii pentru a merge la mare au mers la plaja exotică de lângă Capitală și au avut parte de o distracție pe cinste.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Românii au luat cu asalt litoralul în vacanța de Rusalii. Pe cei care au rămas în orașe, temperaturile caniculare i-au împins spre piscine pentru a se răcori. Totuși, medicii dermatologii avertizează că ar trebui să avem grijă cu expunerea la soare în această perioadă și să ne îngrijim pielea.

Plajele de pe litoralul românesc au devenit neîncăpătoare pentru turiști weekendul acesta. Mulți au profitat de zilele libere și au dat o fugă până la mare.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei care nu au profitat de mini-vacanța de Rusalii pentru a merge la mare au venit aici la plaja exotică de lângă Capitală, unde pot profita aproape de aceleași experiențe cu palmieri și nisip fin. Avem petreceri în fiecare zi de weekend și pe 24 inclusiv, pentru că e zi liberă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI