Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Doi adolescenți s-au electrocutat după ce s-au urcat pe arcada metalică a podului CFR Herăstrău

Doi adolescenți au suferit arsuri, duminică după-amiază, după ce unul dintre ei s-a urcat pe arcada metalică a podului CFR Herăstrău şi s-a electrocutat. Celălalt tânăr s-a urcat şi el, în încercarea de a-l salva pe primul. Echipajele de intervenţie aşteaptă ca linia să fie scoasă de sub tensiune pentru a putea ajunge la cei doi.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de URgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov spun că au fost anunţaţi că o persoană s-a electrocutat pe podul CFR Herăstrău.

Citeste si: Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, fără cuvinte la nunta la care au mers, la „Se strigă darul”: „Unde am ajuns?”

Citeste si: Bogdan Mocanu şi Andy s-au cunoscut înainte de Puterea Dragostei! Uite pozele cu foştii Roxanei, dezbrăcaţi, unul lângă celălalt! FOTO!

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: O tânără a murit în timpul unui act sexual bizar! Ce a scos iubitul de sub așternut i-a îngrozit pe anchetatori

Acolo s-au deplasat echipaje SMURD, autospeciala cu apă şi spumă şi detaşamentul special de salvatori, constatându-se că sunt două persoane urcate pe arcada metalică a podului.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, ambele persoane sunt în viaţă, fiind vorba despre doi adolescenți. Primul dintre aceştia s-a urcat pe arcadă şi s-a electrocutat, iar celălalt s-a urcat pentru a încerca să îl salveze.

"Prima persoană prezintă arsuri pe o suprafaţă mai mare din corp, iar cea de-a doua pe mici porţiuni.

În continuare nu se poate interveni din cauza tensiunii de pe fire", au transmis reprezentanţii ISU.

În prezent se intervine pentru scoaterea liniei de sub tensiune.

Sursa: news.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI