Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Doi bătrâni din Cluj-Napoca, atacați de propriul fiu. Cei doi sunt în stare gravă, la spital

Un bărbat de 39 de ani din Cluj-Napoca și-a atacat părinții în casă. Cei doi au ajuns în stare gravă la spital, iar vecinii spun că individul ar avea probleme psihice și ar fi renunțat la tratament de ceva timp.

Maria Stiuca,

Bătrâni atacați în casă de fiu [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Doi bătrâni din Cluj-Napoca au fost atacați în casă de fiul în vârstă de 39 de ani și sunt acum la spital, în stare gravă. Suspectul are probleme psihice, iar vecinii cred  că renunțase la tratamentul prescris de psihiatri. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Bătrâni atacați în casă de propriul fiu

Primul apel la 112 a fost făcut la 14 și 10 minute de martorii care au auzit zgomotele confruntării. O vecină, practicantă de arte marțiale, a intervenit în timpul conflictului și l-a imobilizat pe agresor.
„Am înțeles că vecina de la 3, care-i luptătoare, a intervenit”, a spus un vecin.
Cei doi soți aveau 69 și 71 de ani.

Când au fost atacați de fiu, au încercat să se apere. Așa ar fi căpătat și agresorul mai multe răni. Acum, bătrânii sunt în stare gravă. La spital a ajuns și fiul lor.

Citește și: VIDEO- Directoarea executivă a DSP Arad, bătută de directorul economic adjunct. A fost nevoie de intervenția polițiștilor

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„La imobilul respectiv ar fi avut loc o agresiune spontană, respectiv bărbatul de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice, și-ar fi agresat părinții”, a explicat Iulian Timșa, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.
Procurorii au deschis pe numele suspectului un dosar penal sub acuzația de tentativă de omor.

Dacă se va demonstra că nu a avut discernământ, bărbatul va ajunge într-o instituție psihiatrică.
În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI