Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Dragoste de sute de mii de dolari între o româncă și un american

Satul de bani si de lipsa de iubire, un american a trecut Oceanul si si-a gasit dragostea in frumoasa Italie, alaturi de o romanca, angajata la un salon de masaj. Barbatul parea un aventurier bogat, decis sa inceapa o viata noua, desi este si acum casatorit si are opt copii din diverse relatii. Sumele din ce in ce mai mari de bani pe care i le trimitea americanul romancei le-au pus semne de intrebare celor de la crima organizata. In concluzie, sutele de mii de euro primite de femeie au fost inghetate, la fel si conturile americanului, iar barbatul s-a intors in Statele Unite, unde traieste acum din pensie si din ce bani ii mai trimite romanca.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O cheama Roxana Andreea Rotaru si s-a nascut in Onesti, orasul Nadiei Comaneci, acum 23 de ani. S-a nascut intr-o zi norocoasa putem spune. Acum doi ani parea ca si-a gasit marea iubire, dar si norocul, intr-un salon de masaj din Milano. Acolo a vazut-o prima data si s-a indragostit de Roxana Jay Linville, un milionar american de 63 de ani, din Florida, imbogatit din afaceri cu gaini si oua. Acum, ea spune ca aveau planuri mari.

Povestea nebuna de dragoste dintre cei doi a inceput in martie 2017, cand Jay, pe atunci client la salonul de masaj unde lucra Roxana, a invitat-o pe tanara in oras. La inceput se vedeau o data pe luna, in Europa, timp de cel mult doua saptamani. Ametit de frumusetea romancei, americanul, care o alinta Pisi, a plimbat-o prin toata Europa. In plus, ii dadea si bani de cheltuiala, sume cuprinse intre 2000 si 20.000

de euro.

Indragostit pana peste cap, americanul i-a interzis Roxanei sa mai munceasca si a trimis-o inapoi in Romania, unde o alimenta cu bani.

Cei doi se intalneau doar in Europa, Jay fiind usor incurcat de actuala sotie si de cei opt copii din relatiile precedente.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In cele din urma, dragostea exprimata in dolari si euro i-a pus pe ganduri pe functionarii de la banca in care-si tinea banii Roxana. Imediat, pe fir au intrat procurorii anti-mafia. Pisi a adunase in conturi 600.000 de euro.

Si de aici au pornit toate problemele pentru cei doi indragostiti.

Roxana spune ca a fost obligata sa-si retraga banii din banca respectiva. A plecat cu sute de mii de euro in geanta, iar masina in care se afla femeia a fost trasa pe dreapta de mascati.

Suspiciunile politistilor romani au fost alimentate de faptul ca Jay fusese arestat candva in SUA din cauza unei tigari cu marijuana.

Conturile celor doi au fost inghetate imediat de cei de la crima organizata si banii confiscati.

Ei il suspecteaza pe barbat ca face trafic de droguri sau spalare de bani, iar ancheta se desfasoara in colaborare cu FBI.

Barbatul sustine, in schimb, ca totul este din dragoste.

Am incercat sa obtinem o pozitie oficiala de la autoritatile implicate in ancheta. A fost imposibil. In timp ce politia a refuzat, la Parchet a fost imposibil sa dam de oamenii care pot vorbi cu presa. Unul era in concediu, iar celalalt lipsea.

Andreea s-a intors in Italia, unde s-a angajat la alt salon de masaj. La fostul loc de munca nu au mai primit-o, dupa ce a lipsit atata vreme.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI