Imagini ireale vin din județul Gorj, unde prima deszăpezire s-a făcut ”manual”. Șoferii au surprins momentul în care un drumar agățat de un utilaj arunca sare cu mâna pe șosea. Filmarea a fost apoi publicată pe internet, unde a stârnit un val de reacți i, a transmis Cristian Sabbagh.

Drumuri deszăpezite de „Dorel”

În aceste imagini devenite virale se vede cum un utilaj al primăriei Mătăsari din județul Gorj deszăpezește una dintre străzile din localitate.

În timp ce vehiculul înaintează, un angajat care se află în spatele acestuia împrăștie cu mâna sare și nisip pe șosea.

Pentru serviciile de deszăpezire, primăria Mătăsari are încheiat un contract în valoare de 1,5 milioane de lei cu o firmă aflată în subordinea Consiliului local. Conform contractului, 4 utilaje ar trebui să asigure curățarea drumurilor. După ce a văzut filmarea, edilul localității spune că va cere explicații.

Erau două utilaje trimise acolo. Nu știu cine a fost deserventul care l-a lăsat pe bărbatul acela să arunce manual. Ei sunt dotați, nu știu ce s-a întâmplat, a declarat Gheorghe Gașpar, primar Mătăsari.

Citește și: Anunțul făcut de Centrul Infotrafic: În mai multe județe din țară se circulă cu dificultate din cauza ceții și a zăpezii

Imaginile incredibile au fost surprinse de un șofer aflat în acel moment în zonă.

Acestea au ajuns apoi pe rețelele de socializare, unde românii s-au întrecut în glume pe seama subiectului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Comentarii de pe rețelele sociale:

”Mai bine lua o solniță”

”E scump materialul, îl aruncă cu grijă”

”Seamănă ovăz pentru caii putere”

Aceasta nu este prima dată când pe internet apar imagini amuzante cu felul în care sunt deszăpezite drumurile din țară. Iarna trecută, în județul Constanța, drumarii au fost filmați în timp ce aruncau material antiderapant cu lopețile, dintr-o remorcă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: