De astăzi intrăm în luna iubirii, iar maeștri cofetari se întrec în surprize dulci pentru a-i ajuta pe romantici să-și exprime dragostea. Însă cu mai multe amănunte ni se alătură colega mea, Mădălina Lambrinoc. Bună, Mădălina!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Dulciuri pentru luna iubirii

- Iată cum gustul dulce al iubirii își spune de această dată cuvântul în farfurie, și nu oricum, ci prin ingrediente afrodisiace, în preparate de forme și culori cu totul și cu totul deosebite.

Mai multe detalii știe Silvia Ciobanu. Chef silvia, ce ai pregătit aici pentru luna iubirii?

Bineînțeles că noi ne arătăm iubirea în farfurie și cum altfel decât cu niște preparate delicioase. Avem un pancakes cu cacao și o cremă de zmeură, cu foarte multă zmeură proaspătă, lângă avem un tort red velvet, cu cremă de mascarpone și dulceață de fructe de pădure, a declarat Silvia Ciobanu. 

- Ajungem mai departe și la ingredientul afrodisiac sau nu zic bine? Ciocolata

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Da, acolo avem o cremă de tiramisu cu caramel cu cafea, care este afrodisiacă, lângă v-am pregătit o clătită simplă, basic, dar care arată spectaculos, a

declarat Silvia Ciobanu. 

- În formă de inimă ce avem?

Avem o cremă de mascarpone, cu caramel, a declarat Silvia Ciobanu.

Citește și: VIDEO- Arta poate fi dulce. Un tânăr moldovean a devenit vedetă la nivel mondial pentru figurinele pe care le creează din marțipan și pastă de zahăr


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si