Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Electrocutat în timp ce făcea duș. "Era defect boilerul, curgea apa pe fire"

Un timișorean a sfârșit în propria baie, când încerca să facă duș. Boilerul din încăpere era defect și bărbatul s-ar fi electrocutat, spun polițiștii. Victima muncea în străinătate, în construcții, și revenise acasă pentru a-și revedea familia. Vă avertizez, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

,

Electrocutat în timp ce făcea duș [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul în vârstă de 40 de ani era de meserie constructor. Apropiații spun că și-a amenajat singur baia și a montat boilerul fără ajutor.

Ucis în baia ridicată chiar de el

"Un scurt, posibil sa nu aibă împământare și atunci toată chestia... casa este veche", a declarat Pavel, cumnatul bărbatului.

Apelul la 112 a fost făcut seara trecută de familia timișoreanului pentru că acesta nu mai răspundea la telefon. Salvatorii l-au găsit fără suflare în baie.

"Era defect boilerul, curgea apa pe fire și băiatul a vrut să meargă să facă baie și când a luat dușul în mână, a rămas cu dușul electrocutat"

Bărbatul era plecat de 4 luni în străinătate și revenise acasă să-și revadă copii.

"Tragedie, el a mers să facă un ban... și-a iubit copiii. Înainte de asta, a fost soția, a stat o săptămână, și-au făcut baie și copiii și fosta sotie. La ei nu s-a întâmplat nimic", a continuat cumnatul bărbatului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Este interzis să folosim echipamente stricate sau improvizate. Nu cunosc bolierul sau cauza exactă. Dar un boiler defect, vechi, neverugcat la timp, poate duce la electrocutări cu pierderi de vieți omenești", a declarat Cristian Murărescu, inginer electrician.

Primele cercetări făcute de criminaliști indică o problemă cu boilerul din baie.

Specialiștii atrag și ei atenția asupra pericolelor.

"O împământare corectă, cu valoare sub 4 îmi, iar al doilea echipament de protecție la bai, este o protecție diferențială de 10 miliamperi care face diferența între viață și moarte", a continuat Cristian Murărescu, inginer electrician.

Citește și: VIDEO- Un minor de 17 ani a fost ucis în bătaie, în Tulcea. Băiatul ieșise afară, cu prietenii

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI