Polițiștii ilfoveni au fost sesizați, la data de 8 martie, de un bărbat cu privire la faptul că, pe 6 martie, în jurul orei 17.00, acesta și-a luat copilul de la o creșă din comuna Dobroești, cel mic prezentând mai multe leziuni la nivelul urechii drepte și a obrazului drept.

Citește și: VIDEO-Scrisul, metoda care ne dezvăluie personalitatea! ,,Studiază cunoașterea și înțelegerea procesului de gândire al fiecărui individ''

copil

Copil care desenează

[Sursa foto: Pexels]

Acuzații grave: copil luat de la creșă cu leziuni la ureche și pe obraz

„La data de 8 martie a.c., polițiștii din Pantelimon au fost sesizați în mod direct, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în data de 06 martie a.c., în jurul orei 17:00, s-a prezentat la o creșă din comuna Dobroești, pentru a-l prelua pe fiul său și a constatat că acesta prezenta mai multe leziuni la nivelul urechii drepte și a obrazului drept”, se arată în comunicatul Poliției.

De asemenea, la fața loculii s-au prezentat imediat oamenii legii din orașul Pantelimon și de la Biroul de Siguranță Școlară pentru efectuarea cercetărilor necesare.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Pantelimon și ai Biroului de Siguranță Școlară pentru efectuarea activităților din competență”, au mai transmis autoritățile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Caz șocant în fața unui bloc din Brașov! Un bărbat a fost atacat cu o macetă, de un tânăr

copil coloreaza

Copil care colorează

[Sursa foto: Pexels]

Polițiștii au deschis un dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

În această dimineață și inspectorii școlari s-au prezentat la creșa din Dobroești pentru verificări.

Imaginile de pe camerele de supraveghere vor stabili ce s-a întâmplat.

Andra Ionescu, reporterul Știrilor Kanal D, vine cu cele mai noi informații despre acest caz.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mai multe informații puteți afla în jurnalul de la ora 19.00, la Știrile Kanal D.

Învățătoare acuzată că a lovit un copil de 6 ani

Un caz similar s-a petrecut recent în Timișoara, după ce părinții unui copil de 6 ani o acuză pe învățătoare că l-ar fi lovit cu indicatorul și l-ar fi strâns puternic de obraji, pe motiv că nu ar ști să citească. Incidentul s-ar fi petrecut la clasa pregătitoare, iar conducerea școlii ar fi încercat să ascundă cazul. 

Dascălul neagă acuzațiile, însă părinții au cerut o expertiză psihologică. Potrivit informațiilor, rezultatele raportului ar confirma un posibil abuz. Părinții minorului au depus plângere la Poliție. Ulterior, copilul a fost mutat la altă școală, după ce părinții ar fi cerut intervenția celor de la Inspectoratul Școlar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si