Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Exclusiv: Reportaj în zona roșie de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara

O luptă pe viață și pe moarte se dă în unitățile medicale din întreaga țară, iar Spitalul de boli infecțioase din Timișoara este unul dintre exemplele pozitive.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Colegii noștri au reușit să intre în zona roșie, acolo unde sunt internați pacienții cu coronavirus aflați în stare gravă. Cum sunt tratați de cadrele medicale și cum arată cu adevărat războiul împotriva acestui virus periculos, vedeți acum, într-un material filmat în exclusivitate.

Citeste si: Angajat al Penitenciarului Jilava, confirmat cu coronavirus

Aproape  30 de minute: atat dureaza echiparea cadrelor medicale care intra in zona rosie a Spitalului Victor Babes din Timisoara, pe terapie intensiva. O mica neatentie poate compromite tot personalul medical, asa ca medicii si asistentele se ajuta unii pe altii ca sa-si puna combinezoanele, inainte de a ajunge la bolnavi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pacientul din imagini, infectat cu coronavirus, are 47 de ani si poate spune ca s-a nascut pentru a doua oara. In urma cu cateva zile a ajuns in stare grava la Spitalul de boli infectioase din Timisoara. Pentru el, medicii de aici au facut minuni: ”Ma simt foarte bine, dupa tot ce s-a intamplat aici, m-am descurcat destul de profesionist, este totul ok, este totul super”.

Citeste si: Un bărbat din azilul "Sfântul Spiridon" din Galaţi a murit în urma infectării cu coronavirus

Sedintele de dializa la care a fost supus au fost parca mai grele ca niciodata, insa speranta pe care acest pacient a vazut-o in ochii medicilor i-a dat curajul sa lupte. 

In aceasta sectie moartea pandeste la orice pas, insa specialistii fac eforturi uriase pentru a salva vietile pacientilor, indiferent de varsta lor. Aici orice minut si orice imbunatatire in starea pacientului este un semn ca munca lor nu este in zadar.

Citeste si: O celebră actriţă de la Teatrul Naţional face măşti de protecţie la mașina de cusut, în izolarea de la domiciliu: „În farmacii nu am găsit” FOTO


De la inceputul epidemiei si pana in prezent aici pe terapie intesiva a spitalului Victor Babes din Timisoara au fost internati 16 pacienti. Doi s-au videncat si au plecat acasa, 8 au decedat, iar alte 6 persoane lupta acum intre viata si moarte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI