Este haos în magazine în apropierea Crăciunului. Cei care abia acum se apucă de cumpărături trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Forfota din centrele comerciale este tot mai mare, iar traficul din Capitala dă peste cap orice planuri. Echipa Știrilor KanalD a făcut astăzi un experiment: cât ne ia să căutăm cadouri în această perioadă. 

Aglomerația dă bătăi de cap clienților

Diana Buzea, reporter KanalD ne este alături cu câteva informații: „Este ora 11.53

și plecăm să facem cumpărăturile de Crăciun și bineînțeles să mai luăm și din cadouri. Trebuie să ajungem din sectorul 1 al Capitalei, până în sectorul 6, la un centru comercial. Haideți să mergem și să vedem în primul rând cât facem pe drum.

Am făcut jumătate de oră doar în trafic, deși nu a fost una dintre cele mai aglomerate zile. Dar, se pare că pentru bucureșteni, zilele acestea toate drumurile duc la mall, mai ales dacă au tot amânat cumpărăturile.

Calvarul începe din primul moment în care ajungem la centrul comercial, căci ne lovim de o problemă comună: unde găsim loc de parcare când toți au devenit campioni la cumpărături pe ultima sută de metri.

În parcare am întâmpinat adevarata aglomerație.

Toate locurile de parcare erau deja ocupate, astfel că, după alte 20 de minute, am reușit și noi să găsim un loc liber. Abia acum putem să ne apucăm de treabă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce au trecut deja 50 de minute, putem să începem cumpărăturile.
În magazin e deja forfotă, semn că toți oamenii s-au apucat deja de cumpărături, mai ales că mai este foarte puțin timp până la Crăciun. Avem și noi o listă destul de lungă, așa că haideți să vedem cât ne ia să găsim toate produsele”.

În timp ce noi ne uitam prin magazine, oamenii ieșeau cu din ce în ce mai multe pungi. Toate cu cadouri pentru cei dragi dar și pentru ei. Dacă vedetele Crăciunului sunt fularele sau bijuteriile, pentru Revelion, fiecare caută și câte ceva roșu. Și nu mare ne-a fost mirarea când am văzut că cele mai vizitate erau magazinele de lenjerie.

Iată câteva dintre răspunsurile clienților: „Nu sunt foarte multe, am încercat să fie ceva simbolic pentru toată lumea. Puțin, dar de bun gust. Niște fulare, șosete, o lenjerie aparte, p lenjerie roșie, că așa se poartă de Revelion. Am luat câteva haine, un ceas, o brățară”

Și dacă ați găsit produsul dorit, pregătiți-vă de un alt test al răbdării.

După două ore, am reușit să găsim doar un singur produs de pe listă, pentru că magazinele sunt foarte aglomerate. Pentru a-l achita, a fost nevoie să stau la casă timp de 15 minute. Dar dacă voiam să renunț la clasica pungă și să aleg un ambalaj mai colorat, mai stateam la o coadă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Alții în schimb au știut direct pentru ce au venit. N-au stat pe gânduri și au luat cadoul perfect pentru apropiați.

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar aglomerația va fi din ce în ce mai mare în centrele comerciale. Pentru acest experiment am stat aproape 4 ore în magazin și am plecat cu un singur cadou”.

Citește și: VIDEO- Marea deschidere Primark a scos o mulțime de oameni din casă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si