O mamă din statul Indiana, SUA a fost închisă după ce a fost filmată călătorind prin orașul Indianapolis cu gemenii ei de două luni plângând într-o ladă de lapte legată de bicicletă.

Citește și: Femeie de 35 de ani, arestată pentru că și-a terorizat iubitul cu mesaje și l-a împins la sinucidere

Blossum Kirby, în vârstă de 36 de ani, va petrece un an după gratii după ce a fost condamnată marți pentru neglijarea unei persoane dependente de ea, potrivit Daily Mail.

Scene șocante pe stradă: bebeluși în cutia de lapte

Mai mulți oameni au sunat la numărul unic de urgență când au văzut-o pe Kirby călătorind prin Indianapolis cu bebelușii într-o ladă de lapte care era atașată de partea din față a bicicletei ei în iulie 2022.

Unii martori spun că au văzut-o pe mama aproape căzând de pe bicicletă în timp ce bebelușii stăteau în cutia de plastic în timpul căldurii arzătoare ale verii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Când poliția a oprit-o, Kirby le-a spus că întotdeauna își transporta copiii așa- pentru că nu avea mașină, se arată în documentele instanței.

Copiii doar purtau scutece de la mijlocul anilor '80 pe un soare dogorâtor, iar lada era ținută de un cordon elastic, arată imaginile video.

Bebelușii, un băiat și o fată, au fost duși la Spitalul Riley pentru Copii și tratați pentru arsuri solare și zgârieturi minore.

Brian Henderson, care a fost martor la încercare, a spus că a crezut mai întâi că cei doi copii sunt păpuși până când a văzut unul dintre brațele gemenului mișcându-se.

El a împărtășit un videoclip în acel moment și a fost auzit spunând: „Nu puteți ține acești copii acolo așa, doamnă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si