„Organizatorii Untold au anunțat primii artiști care vor urca pe scena principală de pe Cluj Arena vara viitoare. Swedish House Mafia se regăsesc pe lista celor care vor încinge atmosfera de festival. Și starul mondial Sam Smith și-a confirmat prezența”

Primii invitați anunțați de organizatorii Untold pentru 2024

Asta-i atmosfera în care trio-ul Swedish House Mafia își poartă fanii de fiecare dată. Cei trei DJ și producători care fac parte din această trupă de muzică electronică vor ajunge vara viitoare pe Cluj Arena, la Untold.

Sunt primii artiști de talie mondială anunțați de organizatori pentru scena principală. Lor li se alătură un alt nume cu greutate la nivel internațional: Sam Smith.

Sam Smith, artist cu o identitate asumată, are în palmares un Oscar, un Glob de Aur și cinci premii Grammy. Organizatorii Untold promit o altă ediție a festivalului cu spectacole incendiare.

Citește și: VIDEO- Experiență care îți taie răsuflarea la Royal Albert Hall. Fanii filmului „Singur Acasă” sunt în extaz

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Sunt imagini filmate în acest an la Untold.

Peste 420 de mii de suflete din peste o sută de țării ale lumii au trăit magia festivalului în cele patru zile și patru nopți de poveste. Concertul trupei Imagine Dragons a rămas în istorie.

Organizatorii Untold au lansat aftermovie-ul ediţiei 2023. Sute de fani, dar și vedete sau influenceri au fost martorii avanpremierei. Ilinca Vandici, vedeta Kanal D, mărturisește că nu a fost până acum la un festival, dar are asta în plan.

Untold 2024 va avea loc vara viitoare, între 8 și 11 august în Cluj-Napoca, iar biletele au fost puse deja în vânzare. Prețul unui abonament pornește de la 249 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: