Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Fetiță împușcată accidental de polițiști. Mama ei povestește cum s-a întâmplat totul

O fetita de 7 ani din Maramures care se afla intr-o masina urmarita de politisti a fost impuscata accidental de agenti. Oameni legii incercau sa-l prinda pe sofer, care care conducea o masina cu numere false. Politistii au tras mai multe focuri de arma, iar unul dintre gloante a ranit-o pe fetita in picior. Micuta a fost dusa la spital, unde a primit ingrijiri medicale.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama copilei nici acum nu crede ceea ce s-a putut intampla. Fetita se afla in masina, pe bancheta din spate, alaturi de sora ei mai mica. Se intorceau de la buncii, impreuna cu unchiul lor si un prieten care se afla la volan.

Mama: Au fost copiii la mama, au stat la mama si apoi au zis sa vina acasa si fratele meu minor a luat soferul!

Ghinionul a facut ca soferul sa se urce la volanul unei masini radiata din circulatie si cu un numar fals de inmatriculare. De aici au aparut si problemele.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mama: Jeepul nu era inmatriculat si cand au vazut ca politia vine peste ei, s-au speriat si au fugit! Au dat cu gloantele si nu se opreau.

Cand echipajul de politie cu care s-au intalnit in drum a vrut sa opreasca masina, soferul a accelerat.

Politistii au pornit in urmarirea masinii conform protocolului iar la un moment data au tras mai multe focuri de arma.

Unul dintre gloante a ranit-o pe fetita in picior. Micuta a fost gasita ceva mai tarziu intr-o locuinta si dusa la spital.

Din fericire, rana nu ii pune viata in pericol. Ea va fi supusa astazi unei interventii chirugicale minore. Dupa cateva ore, oamenii legii l-au gasit pe fugar: se ascundea intr-o livada din zona. El se afla acum sub supravgherea politiei.
Agentii implicati in urmarire sunt cercetati de superiori pentru a se stabili daca au actionat in mod legal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI