Aproape jumătate dintre români trimit urări și mesaje în perioada Crăciunului, iar majoritatea dintre ele sună la fel. Oamenii spun ca se inspiră de pe internet pentru ca urarea să fie una specială. Cei care vor să fie autentici se rezumă la câteva cuvinte simple venite din suflet, a transmis Silvia Ioniță.

Fie ca urările să nu mai plictisească

Nu este român care să nu fi avut măcar o data inboxul plin cu mesaje și urări de Crăciun de la familie, prieteni sau colegi.

Sursa de inspirație este internetul unde găsesc nenumărate mesaje și urări pentru orice sărbătoare.

Mulţi preferă clasicele mesaje cu "fie ca", iar majoritatea dintre ele seamănă izbitor. Sunt extrem de lungi și plictisitoare.

Puțini sunt cei care aleg să fie originali.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Comunitatea creatorilor români de conținut vine în ajutorul celor care duc lipsă de inspirație cu mesaje care conțin autenticitate în tradiționalele urări de sărbători.

"Le-am gândit să fie vesele, optimiste, pozitive, este o stare de care aveți cu toții nevoie în zilele astea. Sunt mesaje dedicate pentru familie, pentru prieteni, pentru colegi și chiar și pentru șefi, pentru colaboratori, pentru clienți și chiar și pentru persoana iubită dacă cumva vă aflați în situația în care aceasta este departe de voi în zilele de sărbătoare", a declarat Laura Ghencea, content writer.

Românii aleg să transmită urări de bine si pe rețelele de socializare, cum ar fi facebook, instagram sau twitter. Foarte populare au devenit şi grupurile de pe whatsapp. Prea puțini trimit e-mailuri în acest context.

Citește și: VIDEO- Campania "Dăruiește Crăciun!" a ajuns la Eric și Luca, doi băieți frumoși și isteți, crescuți doar de mamă. Moș Crăciun le-a îndeplinit dorința în acest an


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: