Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Fiecare seism mai aduce câte o fisură în bloc

Blocurile cu risc seismic din Capitală cedează de la un cutremur la altul. După cutremurul de 5,4 de ieri care s a resimțit și în București, în unele blocuri deja au apărut fisurile, iar în altele acolo unde deja pereții s-au crăpat încă de anii trecuți oamenii stau cu teamă. Singura lor soluție sunt rugile și speranța ca un cutremur mai puternic să nu apară prea curând.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cutremurul de luni a speriat locuitorii care stau în blocuri vechi. Deși s-a produs în zona seismică Vrancea, mulți bucureșteni au simțit pe propria piele zguduitura și urmările.

În unele imobile pe pereți au apărut fisurile. "Am crezut că am halucinații, am văzut canapeaua care se mișcă așa ușor".

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Teama oamenilor este justificată, pentru că în cazul unui cutremur mai puternic, multe clădiri stau să pice. Conform cifrelor, în țară sunt aproape 2700 de clădiri cu risc seismic, majoritatea fiind în Capitală.

Dintre acestea, aproape 400 sunt încadrate în categoria risc seismic 1 și cele mai multe dintre ele sunt locuite.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI