Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Fiul lui Sile Cămătaru, căutat în toată România, după ce a înjunghiat un bărbat care îi lovise iubita

Fiul temutului interlop Sile Camataru este cautat in toata tara, dupa ce sambata l-a injunghiat pe un barbat de 29 de ani, chiar in parcarea clubului detinut de iubita sa. Politistii au deschis un dosar penal pe numele lui Albert Balint, dar momentan n-au reusit sa-i dea de urma.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Albert Florian Balint- unul dintre fiii cunoscutului interlop Sile Camataru este disparut fara urma de doua zile. Oamenii legii il cauta in intreaga tara, dupa ce sambata dimineata l-a injunghiat pe un barbat de 29 de ani intr-un club din Timisoara. Acesta din urma a supraviețuit atacului si este in afara oricarui pericol.

Scandalul sangeros a explodat in miez de noapte, cand un individ baut, cunoscut in lumea interlopa din vestul tarii, ar fi vrut sa intre fortat in clubul detinut de iubita lui Albert Balint. A bruscat-o pe tanara si apoi a plesnit-o, moment in care a fost scos in curtea localului.

Citeste si: VIDEO| SCANDAL în club! Fiul lui Sile Cămătaru, căutat de polițiști! A înjunghiat un tânăr!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Camera de supraveghere de la exterior il surprinde pe cel care pare a fi Albert Balint.

Barbatul se apleaca sa ia un obiect ascutit de pe asfalt si il ataca pe clientul care i-a lovit iubita, lasandu-l intr-o balta de sange.

Fiul lui Sile Cămătaru, căutat în toată România. Ar fi fugit din țară

De atunci, pe fiul lui Sile Camataru parca l-a inghitit pamantul. Imediat dupa incident se banuieste ca ar fi fugit din tara, mai ales ca n-ar fi la prima abatere.

In 2010, fiul temutului Sile Camataru a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru trafic de droguri, dupa ce procurorii au demonstrat ca facea parte dintr-o ampla retea de traficanti de cocaina, heroina si alte droguri de mare risc. Si atunci a reusit sa fuga in Germania, fiind prins abia un an mai tarziu.

Ca o dovada ca aschia nu sare departe de trunchi, Albert Balint apare in toate filmarile alaturi de tatal sau, care si-a cladit de-a lungul anilor un adevarat imperiu mafiot.

La unul dintre evenimente, fiul sta, mandru, in spatele liderului Sile Camataru si il vegheaza, in timp ce lautarii le fac dedicatii si ii venereaza.

Clanul Camataru a semanat teroare in tara, de peste doua decenii. Atat Sile cat si fratele mai mare, Nutu, au fost cercetati si condamnati de mai multe ori pentru zeci de infractiuni extrem de violente.

In timp ce pentru Albert Balint se asteapta un mandat international de cautare, tatal sau este incarcerat la penitenciarul RAHOVA, unde ispaseste o pedeapsa de 5 ani si 6 luni de inchisoare.

Citeste si: Fiul lui Sile Camataru spune ca tatal sau e inchis pe nedrept si se ia de politicienii corupti: „Astia sunt adevarata Mafie. Merita omorati, calcati in picioare!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI