Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Florin Busuioc, revenire spectaculoasă pe scena unde a făcut infarct

Revenire spectaculoasă pentru actorul Florin Busuioc. Seara trecută a jucat pe scena teatrului din Craiova, pentru prima dată dupa evenimentul nefericit de la sfarsitul anului trecut. Actorul a jucat aceiasi piesă la finalul careia, in urma cu cateva luni, si-a văzut moartea cu ochii. De data aceasta, i-a avut aproape pe medicii si asistentii care i-au salvat viata.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Momente emotionante pe scena teatrului din Craiova. Emotiile de revenire ale indragitului actor au fost cu atat mai mari cu cat la piesa a participat intreaga echipa medicala care l-a vegheat in perioada critica. Dupa spectacol, Florin Busuioc a fost intimpinat in culise de salvatorii lui.

Cu sufletul incarcat de bucuria revederii, Florin Busuioc a stat de vorba cu medicii care l-au ingrijit dupa ce a facut infarct pe scena.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Surpriza a fost pusa la care chiar de impresarul sau.

Pe 6 noiembrie, Florin Busuioc s-a prabusit chiar la terminarea spectacolului interpretat pe scena Filarmonicii din Craiova. Actorul in varsta de 57 de ani a fost resucitat si transportat la spital, unde i s-a montat un stent. Acum, Florin Busuioc se simte foarte bine si a reinceput turneele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI